mandag den 25. marts 2013

Myrledyret har fundet en vinder - er det dig?

Det blev tid til at finde en vinder af min sommerfuglegiveaway. Sommerfuglens andet jeg er naturligvis, som I alle korrekt svarede, kineseren Zhuangzi/Chuang Tse (alt efter stavemåde), som byggede sin tænkning på følelsen af at kunne opgå i naturen og blive ét med de tusind skabninger og som han beskriver i 'Sjælen og sommerfuglen'.

Halskæden er nu klar til at flyve hjem om halsen på en ny vinder. Og hende har Myrledyret (i tråd med temaugen) hjulpet mig med at finde. HG trak tre navnesedler af hatten, hvor alle konkurrencens deltager havde fået lagt deres navneseddel. Og herefter fandt vi ved Myrles hjælp frem til ...


Tillykke til dig, Pernelle. Beklager virkelig meget, jeg har stavet dit navn forkert på sedlen! Jeg har sender dig fluks en mail, hvor jeg beder om din adresse og så vil halskæden, så snart postbuddet har hvilet påsken over og er klar til at løbe igen (eller med lidt held tilmed før), vil halskæden være hjemme hos dig. Jeg håber, den bringer glæde med sig - ud fra din kommentar at dømme, lyder det bestemt sådan. :)

Husk at I stadig kan nå at deltage i min anden giveaway.

Husk også at følge mig på Bloglovin fremover, da GFC lukker til juni. I må også meget gerne følge bloggen på Facebook.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...