fredag den 8. juni 2012

Siden sidst ...


Har jeg:

På den negative side:

1) Været på fem penicillinkure mod blærebetændelse ...  samt tre mod bihulebetændelse.
2) Været sengeliggende pga. infektioner cA. 75% af tiden.
3) Taget endnu to-tre kilo på som følge af inaktivitet!

4) Været hos plastikkirurg, der ikke kan bortoperere keloid-ar denne gang.

5) Mistet to husdyr. Mine forældres hund, Tjago, der døde efter to år med svær leversygdom i en alder af 13 år. Mistet vores dejlige hankat Shiloh i en alder af 12½ pga. kort tid sygdom med cystenyrer.

På den positive side:

1) Fået et nyt husdyr - lillemis Samsara (ja, hun er opkaldt efter det buddhistiske begreb for denne, genfødslernes verden) på nu otte mdr.
2) Fået lejlighed til at putte i sengen med dyrene, se masser af dvd'er og læst syv bøger af til sammen 2274 sider ("Vindue uden udsigt", "Det taler vi ikke om", "Til sidste åndedrag", "Med koldt blod", "Den store Gatsby", "Englemagersken" og "Om så det gælder").
3) Været på ferie og kørt over/gennem/til Sverige, Sjælland, Fyn, Jylland og Tyskland. Været i Ribe, Kolding, Vamdrup, Fredericia, Møgeltønder, Tønder, Christiansfeldt, Bobøl og mange andre. Og det tilmed den eneste uge, vi hidtil har haft sommervejr. (Var i Møgeltønder dagen efter Athenas barnedåb og så kirken med blomster og rød løber).
4) Fået den dejlige nyhed, at mine forældre på torsdag får deres lille nye hvalp, Ludvig (opkaldt efter min oldefar, der var kunstmaler), der en verden mest cute Coton de Tulear.5) Fået yngste bror hjem fra USA (... selvom han til august rejser permanent til Sjælland for at påbegynde studie) og haft ældste bror hjemme på pinsebesøg, hvor vi fik hygget og spillet en masse.... Der er selvfølgelig masser at skrive om hvert enkelt punkt alene. Men lige denne hurtige update i første omgang. Må stadig køre i lidt lavt gear efter nogle, på flere måder, hårde måneder.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...