fredag den 7. marts 2014

Smykker med KANT


I morgen kommer der en ny giveaway på bloggen, en giveaway, som jeg er virkelig, virkelig glad for at kunne præsentere jer for.

Hvad I kan vinde, afslører jeg først i morgen, men som I næsten kan gætte, bliver det et KANT-smykke, der er designet af Sabine Rahbek.

Hvis I ikke kender KANTbyRAHBEK, kan I læse mere på Facebook HER og finde hendes webshop HER.

KANT-smykkerne er alle håndlavede og unikke og for mig repræsenterer de en elegant kombination af rå kant og feminin elegance - det er en så fin balance og symmetri, som man sjældent ser. At det bliver kombineret med unik indpakning og opsætning gør kun min entusiasme større! 


Som de fleste af jer nok ikke har kunnet undgå at bemærke, er jeg et menneske, der er meget smykkeglad og jeg er meget til smykker med edgy kant, nitter, kæder og spikes. Så jeg måtte jo falde for disse smykker. En af mine personlige favoritter er en kæde, som jeg bare MÅ eje og som Sabine har været så sød at love at designe til mig, når vi får hul nok i økonomien til, at jeg kan lægge lidt penge til side.


Hvis I skulle være lige så vilde med KANT-smykkerne som jeg er, synes jeg, I skal slå et smut indenom Sabines shop og kigge på, hvad der gemmer sig derinde; jeg kan godt love, det er en sand skattekiste for smykkeelskere! Til slut får I et par af mine personlige favoritter blandt dem der pt. ligger i shoppen.


Husk at kigge ind og deltage i morgen! Men i mellemtiden er jeg da lidt nysgerrig: Hvad er jeres favorit blandt tingene i shoppen? :)

[Alle billeder i indlægget er, med Sabines tilladelse, lånt fra hendes shop og Facebookside.]2 kommentarer:

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...