fredag den 9. september 2011

Ten to hate

Nu er jeg ikke selv den store fan af tatoveringer. Jeg synes som regel, folk får aaaalt for mange og kommer til at ligne sådan en overtuschet dør på et offentligt toilet! (said the old lady!). Der er dog nogle få mennesker der (efter min mening) bare kan bære det. Andre gange falder man over et tilfælde, hvor man tænker: What the hell were you thinking?! En af mine hadere er de dér småfede trucker-looking kvinder, der får en eller anden lam tatoo på brystet, de så udstiller, så det ligger dér og blævrer i udskæringen. Eller bruden med selvsamme tatoo - tatoveringer og brudekjoler går bare ikke sammen!

Under overspringshandlinger på nettet, har jeg af og til fundet nogle tuscher, der virkelig bare har fået mig til at tænke: Æhm ... hvor fuld var du? Her kommer min top ti (hvor et er den grimmeste):

Vi starter med tieren:

10) Katten som tatovør?
Hey ... det er sådan min sofa ser ud, når Sipzappen har hvæsset kløer!


9) Dårlige gener?

Idéen var vel god nok ... tatovøren åbenlyst ikke! Et billede, der skulle være forblevet i pengepungen og IKKE på kroppen!
8) Mr. Funny?
Lad mig gætte: Han vandt ikke prisen som årets komiker?
7) Hjernemæssige mindreværdskomplekser?
Når man virkelig gerne vil bevise, man HAR en hjerne - i dette tilfælde mislykkedes det så ... totalt!
6) Når dårlig smag møder en tatovør:
Nåh ja ... nogle tegner deres øjenbryn op på 'jeg har to skovsnegle i panden'-måden. Andre vælger alternativer, der er ... mere grimme!

5) Acneoffer:
Hvis hudlægen ikke kan redde ens ansigt efter acnear, kan man jo vælge denne løsning!
4) "Jeg skal føde en dværg!"
Det der skræmmer mig mest her er tanken om, hvor den syvende dværg gemmer sig!
3) Mother must be so proud!
Jeg går ud fra, dette er det tætteste på fisse, han nogensinde kommer!
2) Adder!
Need I say anything? (Denne herre er muligvis bror til ham på billedet ovenover?).
1) Psykotisk Gjølltrold!
"Jeg gad ikke vokse min arm, så jeg lod min treårige datter bruge mig som tegnebræt!".

2 kommentarer:

 1. Oh shit, der findes mange grimme tatoveringer. Og det er lige netop sådan noget, der gør mig lidt nervøs for at få en tatoo. Jeg vil dog nok vælge noget mere... diskret... (og forhåbentlig undlade nogensinde at blive (mere) fedladen og truckeragtig, end jeg er i forvejn :-))

  SvarSlet
 2. Hej Line. Denne her måtte jeg da også bare kommentere, eftersom jeg har to tatoveringer og har planlagt at få flere.

  Først og fremmest, så er den tiende ikke færdig. Så vidt jeg kan se er der tale om en coverup. En tatovering til at dække en anden. Nålen har bare endnu ikke rørt huden i forbindelse med coverup, så det man ser er tushstregerne der lægger linjerne til den nye, oveni den gamle. Hvis du forstår. ;o)

  Nu siger jeg bestemt ikke at alle tatoveringer er kønne du har det vist et par eksempler, der er mindre heldige og når man skal have en er der flere ting man skal tænke grundigt over, inden man får den lavet. Har selv fået lavet en coverup af min første tattovering, som jeg fik lavet, da jeg var 16.

  1. Vær sikker på dit motiv og hvor du ønsker det placeret. En tatovering er permanent så man skal være helt sikker på at motivet er noget du ønsker at bære med dig resten af livet og at placeringen skal også tages med i betragtning, hvis du eksempelvis arbejder et sted, hvor de ikke er så populære. Folk har stadig mange fordomme. Den første tatovering jeg fik lavet var på maven og den næste (coverup) var derfor samme sted. Jeg tegner mine tatoveringer selv, så motivet er helt mit eget (drager) Min anden (tredje) tatovering fik jeg på venstre skulder og det tog mig ca. 5 år at beslutte at den skulle være der og når jeg kigger på den er jeg glad for den.
  2. Find en ordentlig tatovør. Jeg kan ikke understrege hvor vigtigt dette er. Uanset hvor perfekt din grundtegning er så kan den blive ødelagt af en dårlig tatovør. Søg på nettet og kig på tatovørens tidligere arbejde, før du vælger og sørg også for at der er tale om et ordentligt sted, hvor hygiejnen er i orden. Da jeg selv tegner motivet til mine tatoveringer er jeg super kritisk og bemærker hver en lille afvigelse fra den originale tegning. Den på skulderen er absolut perfekt.

  Som det næste vil jeg gøre opmærksom på at de fleste aldrig nøjes med en enkelt tatovering. De er som udslæt. Man starter med en lille en og så breder det sig. Jeg har som sagt selv planer om at få flere, men de skal betyde noget bestemt for mig. Det er en underlig ide, men når jeg bliver gammel og glemsom vil jeg gerne kunne kigge på min hud og se, hvad jeg har udrettet (udgivelser). Derfor har jeg sat mig for at jeg ikke skal have lavet flere tatoveringer, før jeg har fået min første udgivelse. Forhåbentlig bliver jeg en meget interessant gammel dame på plejehjemmet. "Undskyld, min ven. Gider du lige se på min ryg og fortælle mig, hvad jeg fik udgivet i 2027." ;o)

  SvarSlet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...