tirsdag den 11. december 2012

50 shades of Line*Egotrip-allert*
 
1) Højde: 162-163 cm (sagde den 8. dværg).
2) Alder: 21 år (… og 120 mdr. *host*).
3) Civilstatus: Gift med HG på niende år. Har været sammen med ham i 14.
4) Børn: En dag forhåbentlig
5) Job: Flanør ;p Hehe. For dem, der ikke skulle have opdaget det, er jeg samfundsnasser aka førtidspensionist.
6) Kæledyr: Do you really need to ask?! c”,) Pt. to hunde og fire katte.
7) Hårfarve: Leverpostej. :(
8) Øjenfarve: Blå/grønne
9) Piercinger: None. Er ardanner (keloid - googling af fænomenet på eget ansvar - gross!) og bliver opereret jævnligt hos en plastikkirurg for at fjerne ar efter huller i ørerne. Første operation: 36 sting. :( Har fået at vide, jeg aldrig måtte lade mig pierce, tatovere eller operere unødigt. Har også ar på kroppen, plastikkirurgen desværre ikke kan fjerne.
10) Tatoveringer: Se ovenover.


 11) Tro: Agnostiker (hvilket vil sige, jeg så at sige prøver ikke at forholde mig til troen. Jeg udelukker intet, men tager heller ikke mod alle påstande med åbne arme).
12) A- eller B-menneske: Så afgjort B!
13) Fobier: Er panisk angst for slanger og krokodiller (fandt jeg ud af, da vi for mange år siden var I Florida og besøgte et indianerreservat. Anede ikke, jeg var bange, før det besøg – trak dårligt vejret de timer, vi var der … mens min mor frivilligt lod sig anbringe på en krokodille og holdt den om gabet!).
14) Briller eller kontaktlinser: Begge dele (dog ikke samtidig c”,)). Er blind som muldvarp.
15) Svage sider: Er såååå meget en bangebuks!
16) Afhængig af: Cola light, sød lakrids og litteratur!
17) Folks fordomme om dig: At jeg er arrogant (generthed). At jeg er rask og ’normal’ (”Du ligner ikke én, der er syg”). Det klinger dog af, når de ser mig gå på haltefanden-måden. c”,)
18) Hvad får du oftest komplimenter for? Min humor og mine øjne.
19) Foretrukne årstid? Jeg er en af de dér røvkedelig danskere, der ’ser noget smukt i hver årstid’. Jeg elsker sommer, varme og lun brise. Duften af nyudsprungne blomster og træer. Brænderøg fra bål, lyden af bølger og myg, der sværmer. Men jeg elsker også duften af den første frost, iskrystaller i græsset. Den første forårssol. Og efteråret, hvor farverne går amok, så det ser ud som om, naturen står i brænd.
20) Foretrukne parfume? Mange! Bliver meget hurtigt træt af en duft. Men pt. er det Gucci II og Versace Bright Crystal. Og så er jeg ret glad for alt i Clean.


 21) Griner du nogen gange når du er alene? Meget! (om ikke andet når jeg ser mig selv ispejlet. c”,)).
22) Hvad står der i den sidste SMS du fik?  Eftersom jeg ikke har haft mobil i to år er det svært at huske. c”,) Men jeg tror faktisk, den var en forespørgsel på, om HG kunne agere julemand for genboens to smukke piger. Men da der alligevel ikke er mobildækning her på bøhlandet, then why bother med mobil. Skal stå et helt specielt sted i stuen på ét ben og med staniolhat, hvis jeg skal fange et spinkelt signal).
23) Hvor bor du? I paradis! (Rø, Gudhjem, Bornholm).
24) Trives du der? Det er drømmehuset og jeg skal bæres herfra med fødderne først!
25) Hvad læser du for tiden? Jeg læser flere bøger samtidig (én i stuen, én i soveværelset, én i bilen). Har for få timer siden lige afsluttet Teddy Vorks ”Diget”. Så læser jeg ”Kontinuum” af Christian Dorph og ”Charlie, Hotel, Oscar, Kilo” af Maise Njor og Camilla Stockmann. Savner en tur på biblioteket pænt meget, men er sneet inde.
26) Sprut, cider, vin eller øl? Jeg drikker meget sjældent alkohol, da vi har en (ædru) alkoholiker i familien. Så som oftest smager det af dårlige minder. Men af og til bliver det til en øl. Og i sjældent, festligt lag med venner, kan det blive til Stroh, Baily’s, Malibu eller Asti. Vin har jeg ikke drukket i hundrede år.
27) Bliver du nogensinde for fuld? Det er edderharkemig mange år siden … mindst ti!
28) Foretrukne makeupmærke? Jeg har mere eller mindre brugt de samme mærker de sidste fem år. Mascara: Yves Saint Laurent Magnascopic (sort). Foundation og pudder: Max Factor. Øjenskygge: POP lid eller Naked. Eyeliner: Varierer. Gel til øjenbryn: Tromborg. Læber: Alm. pomade eller afdæmpet gloss. Kan ikke have læbestift på uden at føle mig som Klovnen Pepito og få det udover tænderne.  
29) Er du allergisk overfor noget? Hårfarve (ævævævæv!), kiwifrugt og dårlig humor.
30) Høje hæle eller flade fusser. Må desværre pga. sygdom holde mig til sko uden hæl what so ever. Har problemer nok med at gå lige i flade so. c”,) Har faktisk besvær nok med at finde flade sko, jeg kan gå i uden det gør for ondt. Ecco har ikke ligefrem de mest trendy designere ansat.


31) Hvordan tager du telefonen? Haha, denne her skal nok blive morsom. SOM REGEL siger jeg bare: ”Det’ Line”. Men når jeg får et af mine crazy-kicks kan det være alt fra : ”Det’  gerningsstedet” (når jeg er i dårligt humør), ”Schydhavnensch masschageklinik” (sagt på den læspende måde – når jeg er i overstadigt humør) til ”Ja, du har ringet til slagteriet, jeg kan desværre ikke tage telefonen, da jeg er ude at slagte kvæg, men læg en besked efter hvinet” (efterfulgt af grisehyl – når en af øglerne har opført sig uterligt).
32) Hvem ringede du til sidst? Moar.
33) Antal timers søvn i nat: Uh, kan jeg sguda inte huske. Men jeg skal helst have 12-16 timer pga. CFS.
34) Sov du alene? Med seks husdyr og en mand i huset? Aldrig … jeg er heldig, hvis jeg ikke skal dele hovedpude med nogen.
35) Plejer du at komme til tiden? (Her går jeg ud fra, vi ikke snakker på den seksuelle måde! ;)). JA! Efter min mening er det værste man kan gøre at spilde andres tid, så jeg møder også gerne FØR tid til en aftale.
36) Hvornår har du det bedst? When the drugs kick in. ;P Ej, det ved jeg sgu ikke. På en dag, hvor jeg kan komme op og i tøjet og lave noget uden ekstra medicin eller en milliard hvilepauser.
37) Hvornår blev du sidst fotograferet? Det er gudskelov nogen tid siden. c”,) Fredag var det sgu!
38) Hvilke(n) farve(r) er stærkest repræsenteret i dit klædeskab: Bum bum … grøn tror jeg. Eller grå. (Kald mig bare vild! ;p).
39) Hvad synes du om dine fødder? Jeg har lidt fodfobi og bryder mig ikke om fødder. Og mine egne er ingen undtagelse … tæerne er for korte. 


40) Favoritdrik om morgenen: Okay – don’t tell … Cola light!
41) Hvornår plejer du at gå i seng? Så sent som muligt. Er i dén grad natteravn.
42) Er du genert? Oh, generthed … min akilleshæl og hæmsko. (Det er et fast ÅH JO!).
43) Tror du på kærlighed ved første blik? JA!
44) Hvad ville du gøre hvis du var dreng for en dag? Låse mig inde på toilettet med mit nye legetøj.
45) Hvad er det værste du ved? Dage med gennembrudssmerter og det at miste.
46) Hvor mange penge snolder du væk på en uge? No idea. Snolder ikke helt vildt meget. Førtidspension og sådan.
47) Sang, som du sørger til når du er ked: Jeg bruger meget musik som stemningsstimulator – især når jeg skriver og gerne vil ’mane’ følelser frem. Se evt. mit indlæg om mine absolut yndlingssange; der er lidt til hvert humør.
48) Grønne eller røde æbler: Så afgjort grønne – og helst granny smith!
49) Hvad er din favorit-is? Jeg ææælsker Dreams is. Jeg bryder mig ikke så meget om den ‘fede smag’ af flødeis. Jeg var gladest for kirsebær og lakrids, men ingen af dem synes at blive lavet længere (pis også!).
50) Hvad ville du gøre hvis du vandt en million? Sætte dem til side til en rainy day. (Say hi to granny!).
8 kommentarer:

 1. Elsker disse indlægs, er bare så hyggelige at læse! :D
  Waaauuw hvor er du bare smuk på det første billede! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak. :) Elsker også selv at læse den slags indlæg hos andre.

   Slet
 2. Magnascopic er da fra Estee Lauder - det var dig og Nat der fik mig til at købe den engang, og den er nemlig virkelig god! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Betina! Det er mig, der er rundforvirret. Sad godt med en følelse af, jeg havde skrevet noget forkert, men kunne ikke lige komme på hvad. Duh, Line, duh!

   Slet
 3. Elsker måden du svare på!! det gør bare at man får lyst til at læse næste spørgsmål osv :D
  - hey tak for din kommentar på min blog OG ofc. synes jeg vi skal følges :-)

  - amazinglaugh.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Fedt indlæg - Vil dog nok kalde din hårfarve noget mere brunt end leverpostej (medmindre den er lidt brændt) :)
  Det ser virkelig flot ud på det billede hvor du ligger med det slåetud

  SvarSlet
 5. Haha åh hvor jeg elsker din humor :)
  Fantastisk indläg...dem ka vi li!!

  SvarSlet
 6. Pragtfuldt indlæg med mange spændende oplysninger om dig - jeg lo særlig højt over, hvordan du tager telefonen :-D

  Og hvor er det dog smukke fotos af dig, men de kan jo ikke andet end være smukke med dig som modellen :-)

  Kærlige tanker med ønsket om, du har det godt og nyder december måned :-ø)

  SvarSlet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...