tirsdag den 18. december 2012

"System breakdown

oh no
DOWN DOWN DOWN
DOWN DOWN DOWN

shake me, breake me, just come on and take me
but you can't put out the flame that burns inside
blind me, grind me, just come on rewind me
but I'll be standing here eyes open wide

Oh no ..."

[Forestil jer et fedt billede her!]

Jep, totalt meltdown here. Både puteren og mig. Ved ikke heeeelt, hvad der sker for teknikken. Om det er den dér kvarte liter mælk. Eller turen på gulvet. Eller bare problemerne, der har været fra starten. Først gik CD-drevet, så man på skift skulle kæle for det og blinke kækt eller tæske løs på det, som en flue, der nægter at dø uanset, hvor mange tæsk den får med avisen. Så var der tastaturet. Skulle stort set hoppe på det, for at få det til at registrere mine anslag. Da jeg lånte HGs (lånecomputer), kom han efter ti sekunder hylende ind i rummet. "Hvad LAVER du?!" Mig: "Skriver." (Totalt forbløffet). Ham: "Jeg troede, du gav hjertemassage til én, der bare fortjente en række brækkede ribben!" Hmf! Bare fordi mine fingremuskler er blevet særdeles trænede det sidste års tid pga. defekt tastatur.
     Med tiden blev det mere og mere stædigt, tastaturet. Registrerede kun sjældent, hvad jeg skrev. Så var tungen ikke lige i munden, stod der bare 'dfgweofjbsvdg' eller andet ulæseligt. Nu bliver tingene også ulæselige, men det er fordi, jeg skal lære at skrive igen. Her bliver anslaget nærmest registreret ved tankens kræft, så når jeg tæsker mine fedtfingre i keyboardet, kommer der altså fem bogstaver efter hinanden.

Nå, men i hvert fald er gamle puter nu helt død. Har raget et eller andet nasty virus til mig, der forhindrer alt (selv syvkabalen sgu!). Kan kun se mine billeder - that's it. Når den overhovedet vil tænde. Da HGs computer også er til rep. er det ikke sådan lige til at finde en låner. Min mors er også død. Og begge brødre residerer nu på Sjælland - det er lidt langt at pendle for et blogindlæg. c",) Nu er vi fire mand om min fars stationære. Thank God, jeg nåede at få bestilt de sidste julegaver (som dukkede op i dag)!

Andet breakdown er min krop. Blærebetændelsen buldrer løs igen. Efter nogle måneder på fripas, havde jeg glemt, hvor syg jeg kommer til at føle mig. Og hvad gør man, når man allerede får penicillin mod blærebetændelse? Får nu nyt medikament og ny dosis. Og skal til lægen efter jul og sendes videre til urolog (hvorfor lyder det bare SÅ klamt?). MAGTER det ikke! Skulle have været sidste dag på kursus i dag, men falder i søvn for et godt ord. Sov 21 timer i går. Rart - så gør det ikke ondt, og jeg kan ikke mærke feberen, der buldrer løs i kroppen. Vil være rask til jul! Føler, hvordan penicillin stanken emmer ud gennem alle porer, og føler mig stinkende og selvlysende. Og ikke på den blærede (høhø) Rudolf-måde.

Anyway, det ser ud til, jeg ikke bliver en trofast blogger før efter jul. Min nye puter er bestilt og min onkel, der skal installere den, har modtaget den. Men den når nok først 'hjem' efter nytår. Min giveaway er ikke glemt. Vil trække en vinder i aften - beklager SÅ meget, at det er blevet forsinket - og håbe på at kunne få postet indlæg og sendt mail til vinder i morgen.

Tak fordi I trofast har kigget forbi, trods stilheden. Og tak til for de bekymrede hilsner på Face. Men jeg er altså ikke død - kun offer for puterdøden i mælk. God jul. :)

2 kommentarer:

  1. Har du prøvet at gendanne den til fabriksindstillinger??

    SvarSlet
  2. Den blev afleveret i kyndige hænder, der erklærede, at døden var indtruffet (og var lidt 'what the fuck laver du med dine computere!'). Jeg fik så også at vide, at det var en forventet levetid for den model - selvom jeg muligvis er lidt hård ved mine maskiner. Hader bare stadiet mellem gammel computers død og nys ankomst (samt tilvændingsperioden). Men jeg er også ret sikker på, jeg har lært lektien - et antivirusprogram er et must. :)

    SvarSlet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...