lørdag den 8. december 2012

Pas på fusserne

Jeg er besat for tiden. Besat af sko, støvler ... alt, der kan være på fødderne. Og af alt der glitrer (okay, det er så ikke noget nyt!). Har brugt aftenen ganske ufornuftigt - til dels i hvert fald. Da der er varslet snestorm, og jeg stort set ingen gaver har købt, skyndte jeg mig at bestille alt, hvad der kan bestilles over nettet. Mangler nu kun mormor og yngste bror (har købt én gave til ham, men havde plads i budgettet til lidt mere). De to gaver skal jeg dog til Rønne efter. Men nu er alt andet købt - tilmed HGs gaver. Phew, det lettede! Nu sker der intet, hvis jeg går hen og får et attak, og ikke kan komme på gaveræs. Så kan HG sendes af sted med katalog og anvisninger. Resten er taken care of.

Jeg kom dog også til at stene lidt støvlet - sådan ved et ganske forfærdeligt uheld forståes. Og da jeg havde en ubrugt sum gavepenge liggende (det er meget sjældent det sker - jeg bruger pengene før de er i lommen!), kom jeg (igen ved et frygteligt uheld) til at købe disse dejligheder til mine fusser.

For nogle år siden købte jeg et par, der mindede om. Men de var en billig kopi (i strik) af UGG. De var ellers ret fede - og kunne rulles ned, så man både kunne have dem høj- og lavskaftede. Desværre var der ikke for i og de var meget brede. Og da min fod er exceptionelt smal, følte jeg mig som en treårig i svømmefødder, når jeg forsøgte at gebærde mig i dem. Jeg begik så den fejl at lade dem overvintre i vores garderobeskab. Vores utætte garderobeskab. Da jeg skulle finde dem frem, groede der grå ting på dem. Så de døde den tragiske svampedød i vores klamme skab. Men nu er disse på vej til adressen. And I will name them George, and I will hug them, and pet them, and squeeze them  ...

Hvis man er i den lykkelige situation at have mere (eller bare noget) på kistebunden end jeg, kan man også få luksusudgaven fra UGG - tilmed i diverse lækre metallicfarver. De koster dog ca. det dobbelte af mine babyer herover - når de er på tilbud.

Men da jeg stadig er oppe at toppes med Blogger om min 'manglende lagerplads' kan jeg ikke uploade mine fine collage med dem. Christ, altså. Må se at få det lort ordnet. 

 

10 kommentarer:

 1. Tak for din kommentar på din blog!

  - Rigtig fin blog, jeg er nu fast læser :)

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak og hvor dejligt. :) Nye læser er altid velkomne.

   Slet
 2. Hvor er de bare fine(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, kan heller ikke vente til de dukker op her på adressen. Desværre går der nok noget tid pga. sneen.

   Slet
 3. De ser dejlige ud!
  Jeg er også helt besat af sko for tiden, hihi :)

  Knus Jessica

  www.adicters.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Rart at vide, det ikke kun er mig, der har et svagt punkt der. :)

   Slet
 4. Super fin blog du har dig!
  Og mange tak for den søde kommentar på min blog - selvfølgelig
  vil jeg følges; og jeg er nu allerede fast læser af din blog :-)

  http://fiemalling.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, Fie. Dejligt, dejligt, dejligt med nye læsere. :) Næsten lige så dejligt som at finde nye blogs. :)

   Slet
 5. Bamsestøvler er så behagelige! :-)

  Hvis du har lyst må du meget gerne kigge forbi min blog, og lægge en kommentar: http://innocentcherry.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig kigger jeg forbi. :) Kan godt huske din blog - det er dig, der havde de hyggelige julebilleder.

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...