lørdag den 10. november 2012

Dagens

FAN-billede!

Jep, så så man lige Zappen vinde dagens fanbillede på Facebooks side for Bestfriends.dk

Det var faktisk Heidi, der indirekte gjorde mig opmærksom på siden, da hun havde uploadet et billede af Nala. Og så tænkte jeg: Fandeme ja! Vi har SÅ mange pletskud af dyrene, som HG har taget, så jeg blev bare ved at lægge billeder ind. Og en dag var det pote, om man så må sige, og jeg blev spurgt, om de måtte udvælge hende? Freaking-fucking-JA! Historien meldte dog intet om, hvornår hun ville komme på, så jeg har været inde hver dag 19:30 (boring life, much?) for at se, om hun var dagens pelsklump. Og så lige i går, hvor jeg glemte det, kom hun på. Men nu er hun der altså. Og så er det tilmed lidt af et skævskud - det er taget med det gamle (dårlige!) kamera og skåret helt forkert (farvel ører med smukke, smukke tufser*). Men hun sad der lige og HG nåede at skyde og så har de altså valgt det. :)


Og ups ... der røg min 'anonymitet' så også lige. c",)

Ja, I har jo set billedet før, men vil I se andre fantastiske, smukke og livsbekræftende dyrebilleder så klik ind via facebook her: http://www.facebook.com/home.php?#!/bestfrienddk?fref=ts

Mange derinde tror for øvrigt, fejlagtigt, at Sipzap er hankat pga. hendes størrelse; men hun er altså en hunkat, vil hun godt slå fast - dog i samme størrelsesorden som en del af de mandlige maine coons. Jeg fandt btw. dette billede i dag, som ret godt illustrerer, hvor stor hun egentlig er!


*) Til dem, der måtte tænke 'tufser'? Hvad fanden er det?! Det er de små pelsklumper som nogle (især langhårede) katte hår øverst på øret (ikke dem inde i øret!). Shiloh havde faktisk tufser, selvom han var kortpelset, men som killing var han en lille pelsklump og dyrlægen havde spået, han ville få semilangpels - det blev den dog aldrig rigtig; men tufser og busket hale havde han.

5 kommentarer:

 1. Wauw hvor er hun smuk! - og stor! :)
  Tillykke med dagens billede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Både Zappen og jeg takker mange gange. Du skulle tage og uploade billeder af dine små slyngler derinde - sådanne dejligheder kan da kun vinde og du har såååå mange fede billeder! :)

   Slet
 2. Det er bare så flot, at hun er kommet med som dagens fanbillede(:
  Tillykke med din smukke kat(:
  Det er virkelig også bare et godt billede.

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak - også for at gøre mig opmærksom på siden. :) Jeg el-el-ELSKER at sidde og kigge billeder og læse de små fortællinger derinde. Ville ønske, jeg havde opdaget siden noget før, så jeg kunne have sendt billeder ind til næste års kalender. Men det må blive næste år. :)

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...