mandag den 5. november 2012

Når man taber sine lykkepiller ...

Soooooo ... skulle lige lave ugens nye pilleæsker her til aften. Samtidig med, at jeg så "Biggest loser". Og tænkte over et mystisk problem i Dream Chronicle 5 (fucking lortespil, som låser!). OG læste beskeder på Facebook Det skal man så ikke gøre, for pludselig kunne jeg ikke huske, hvor jeg havde lagt blistret med en halv Cipramil i. Den var ikke i min pillekurv. Ikke i sin æske. Ikke i dynen (I knoooow - skal sidde ved et bord uden rod!) ... hvor fa'en er den skide pille?! Så, når nu jeg vågner i morgen tidlig, regner jeg med, der sidder en kat på min brystkasse og ser således ud:


3 kommentarer:

 1. HAHAHA åh sindsyg hvor bange jeg havde blevet så ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har siddet og hulket af grin over dette fjæs så mange gange, fordi det mindede mig om ét, jeg havde set før ... men for min død kunne jeg ikke komme på hvor. Og pludselig slår det mig - OMG! Det var en af vores bryllupsgæster - det er totalt sygt, hvor meget hun og kat ligner hinanden (opspilede øjne, buttede kinder og lille mund). Af og til støder jeg på dyre- eller kendisbilleder, hvor jeg bare kender nogen i min omgangskreds (eller venners venner på Face), der ligner for vildt. Har sådan lyst til at lægge dem ind og sammenligne, men det ville nok liiiige være en tand for ondt (med mindre det var et billede af en tidligere klassekammerat, der sagde, jeg ligne Foghorn Leghorn!). c",)

   Slet
  2. Ah, spør dem ;) Måske de selv ville sys at det var en smule sjovt...
   Tror helt sikkert jeg havde blevet beæret over at bli sammenlignet med et dyr - eller...måske det kommer an på hvilket dyr ;)

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...