lørdag den 17. november 2012

Når verden ramler om én

Bloggen holder pause noget tid. Jeg gennemlever lidt et personligt 9-11, hvor alting ramler om ørerne på mig. Mit ene tårn - kroppen - er allerede kollapset; det næste, psyken, er godt på vej til at følge med.

Det sidste år har været meget hårdt med ét langt attak, infektioner og nye symptomer. Mine spasmer/rysteture er blevet værre - havnede akut hos lægen i torsdags, da min krop pludselig brød sammen. Under turene lukker kroppen helt af - selv en så almindelig ting som at tisse, er umuligt, fordi musklerne spasmer og blokerer. Nu venter (nye) blodprøver, flere lægebesøg, neurolog m.v. og jeg magter ikke rigtig andet. De nye symptomer kunne tyde på, det var sclerose i stedet, og efter næsten 15 år med 'fibromyalgi' og cfs magter jeg ikke evt. at skulle forholde mig til en ny diagnose - også selvom sygdommen egentlig bare ville være den gode gamle blot i ny indpakning, nyt navn. Jeg magter ikke flere psykiske rutsjebaneture og at skulle gennemleve samme fase - fornægtelse/sorg/accept. Har levet i boble en uge nu og venter bare på min lægetid torsdag. Sekunderne snegler sig af sted, og jeg magter kun at eksistere. Jeg håber, I forstår.7 kommentarer:

 1. Søde Line, det er jeg virkelig ked af at høre. Håber det bedste for dig - og sender dig en masse tanker.

  Og du vender tilbage, når DU er helt klar til det.

  Kh. Lisa

  SvarSlet
 2. Åh nej, hvor belastende. Er ked af at du har det skidt, og kan kun sige at du bare skal sørge for at komme ovenpå. Jeg er ligeglad med hvornår du vender tilbage på bloggen - venter gerne til du har det bedre. :)

  SvarSlet
 3. Jeg føler med dig og skal nok krydse fingre for dig. Ved godt det er en tåbelig ting at sige, men vær stærk. Jeg om nogen ved hvad du gennemgår. Jeg havde jo diagnosen sclerose i næsten 10 år, før lægerne fandt ud af at det ikke var det. Så idag har jeg en "uspecificeret nerologisk lidelse" Vær stærk og se hver eneste oplevelse - god eller dårlig - som en værdifuld oplevelse du senere vil være i stand til at se tilbage på og eventuelt bruge til din fordel.

  SvarSlet
 4. Kære Line,

  hvor gør det mig ondt at læse, det står så slemt til med dig nu. Ligesom min navnesøster krydser jeg fingre for dig og håber det bedste for dig. Hvis der er noget, jeg kan gøre for dig, så må du endelig bare sige til. Jeg sender dig mine varmeste tanker og masser af kærlige kram og de bedste ønsker for snarlig bedring.

  SvarSlet
 5. Kan slet ikke forestille mig hvordan du har det. Sender mine varmeste tanker til dig og håber at høre fra dig igen på bloggen, når du er kommet oven på og for at høre hvordan det går med dig! <3

  SvarSlet
 6. Det er jeg sørme ked af at høre, Line! Det er frygteligt, det du gennemgår.
  Pas nu godt på dig selv, og giv dig selv tid til dig selv!
  Kh
  Anika

  SvarSlet
 7. Neeej, nu må det da være nok!! Hvorfor ska du bli ved at gennemleve en masse lidelser!?! Jeg forstår ikke det ska være sån...
  Er så utroligt ked af at læse det her :( Tænker på dig Line!!

  SvarSlet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...