fredag den 2. november 2012

At blive sparket i nosserne!

Ingen J-dag her. Bare øv-dag. Har lige gjort den opdagelse, at man ikke behøver at være mand for at blive sparket så hårdt i bollerne, at man mister vejret. Loggede på Facebook for at finde dette billede:


Så når jeg i fremtiden har det sådan her:


Så vil jeg huske på, at det er min egen skyld ...! Jeg har gjort dette ved min krop. Til alle jer med MS, Fibromyalgi, CFS, ALS, Parkinsons, psykiske sygdomme m.v.: Det er jeres egen skyld. Er der ikke en trøst, når du ligger på ambulancebåren med smerter, spasmer eller lammelser, når du får en depressiv periode, fordi du ikke har været ude i verden og mærke den friske luft og det livgivende lys i over en måned, en trøst at vide at et selvbestaltet sundhedsorakel ved navn Mike Adams kan fortælle dig, det er DIN skyld. DIN. Og en endnu større trøst, at folk på din venneliste reposter dette og giver manden ret.

Dine valg. DIN skyld.

... Jeg græmmes!

6 kommentarer:

 1. Helt utroligt!!

  Hvordan ka man sige at det er folks egen skyld? Välger man måske selv at man vil väre dödsyg resten af ens liv? Föj for en holdning at ha!!

  Og jeg grämmes lige så meget!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep. Sidder og tænker på, hvordan den må være at få smidt i hovedet, hvis man f.eks. har kræft (prøv at se på sundhedsoraklet Charlotte Bircow - trods sin sunde livsstil blev hun syg). Når man er syg, vil man altid tænke, om det på et eller andet plan er ens egen skyld. Man kan sagtens sparke til sig selv - det behøver man ikke andre til. SÅ væmmeligt, at den slags bliver delt og breder sig som en pest udover Facebook.

   Slet
  2. Präcis...
   De ska ikke komme bagefter, hvis de selv havner i samme situation, og få medlidenhed fra mig i hvert fald. Nej, sorry jeg ka väre en smule hård engang imellem, men det her er så langt ude at det er til at bräkke sig over. Min mor har en allergi i en ekstrem version. Det startede som nikkelallergi, men har vist si at der ligger mere bag. Er det så også hendes egen skyld at hun ikke ka opholde sig i solen, eller sidde i en lädersofa eller gå i haven som hun elsker?? NEJ det er det bestemt ikke!!

   Slet
 2. hvor frækt er det at sige man er skyld i sine sygdomme !

  SvarSlet
  Svar
  1. Er glad for, det ikke bare er mig, der er oversensitiv. SÅ mange derinde klapper i deres små hænder og kommer med udbrud som: "This is SO true!" ... Ja, indtil de selv bliver ramt af noget.

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...