søndag den 14. juli 2013

Giveaway #19

Blogland synes at være gået på sommerferie; mange steder klager folk over mangel på kommentarer og selv får folk heller ikke opdateret så ofte som de plejer. Men man forså dem da egentlig godt, ik? Intet er så lækkert som varme sommerdage ... Men der er heller ikke noget så smukt som lune sommernætter. Det skal vi fejre, så nu kan du vinde disse par skønne øreringe fra Foxyshop, der er som hente ned fra den smukke stjernehimmel.


For at deltage i denne giveaway skal du:

Følge bloggen på enten GFC eller Bloglovin. Husk, husk, HUSK at skrive, hvor du følger mig.
★ Følge bloggen på Facebook (det gør du ved at trykke på billede i sidebaren).
★ Være bosat i DK eller have en c/o-adresse her i landet, jeg kan sende præmien til, hvis du vinder.
★ Skriv en kommentar med dit skønneste sommerminde; hvad du elsker ved sommeren eller hvad du laver i din sommerferie. Den dejligste historie vinder. :) Husk også at skrive navn og email i kommentaren. :)

D. 1. august finder jeg den bedste historie.

Held og lykke til jer alle.


Tak til Foxyshop for at have sponsoreret disse smukke øreringe!


10 kommentarer:

 1. Jeg er helt sikkert med Line og du ved jo, at jeg følger dig begge steder;-) det bedste ved sommeren er helt sikkert at plukke friske. Jordbær samt fråde vandmelon, det smager simpelthen så godt i denne tid. Mvh helena.

  SvarSlet
 2. Følger på fb og bloglovin <3

  Nyder det gode vejr i Dk og tager i dag en tur til Thisted og skal nyde et ferieophold sammen med familien :-) et ophold jeg har vundet på fb :-)

  SvarSlet
 3. Jeg følger bloggen begge steder.
  Vi er lige flyttet i hus med have (fra 2. sals lejlighed), så vores sommer foregår hjemme i år. Der er dæleme mane ting, der skal sættes på plads,når der er to voksne og tre børn!
  Vi skal nyde haven og jeg skal have gang i gryderne for der er både kirsebærtræ, blommetræ og æbletræ. Det kommer min farmor til at nyde godt af; hun har i sin yngre dage selv lavet marmelade, saft m.v. men det kan hun ikke mere. Jeg vil glæde hende med nogle glas med marmelade.
  m_hoej20(ad)yahoo.dk

  SvarSlet
 4. jeg bor i lejlighed inde i byen, og her er super skønt da der altid sker så meget rundt om kring man kan tage sig til, se og opleve, det eneste der mangler er den friske landluft, men jeg er heldigvis så heldig at både min datter og et par af mine veninder bor på landet, så mulighederne er rimelige store for at nyde al den skønne landluft... jeg har allerede været nede at besøge min datter, svigersøn og børnebørn på 8 og 15 år et par gange for at nyde det skønne vejr,og for at lave noget sammen med børnene, og sidste gang tog jeg mine andre børnebørn med derned ( tvillinger på 4½ år ) hvor vi var ude på en kæmpe stor mark for at plukke jordbær og ærter, og dagen efter tog vi på Fedet og benyttede os af deres super lækre strand og deres skønne forhindrings bane hvor ungerne kunne prøve det hele af, og om aftenen tog i over på hjemmets fælles areal hvor vi kan plukke en masse bær ( stikkelsbær, solbær og ribs) så vi kan lave en masse lækkert grød, saft og marmelade, men min sommer er også blevet brugt til Roskilde Festival, besøg div veninder på landet hvoraf min ene veninde Har 4 Heste som vi kan ny en tur på i skoven/ stranden el hvor vi nu har lyst til at ride og så er det jo deres skønne haver og helt sikker også bliver nydt i fulde drag og grillen der bliver flittigt brugt, så det er sådan min sommer ser ud ( sommer og oplevelser i københavn og en masse skønne ture på landet og det bedste af det hele er at sommeren endelig er kommet i stor stil og langt fra slut. så der kommer nok til at ske en masse skønne ting endnu, men hele min sommer kommer til at foregå her i vores smukke land DANMARK og mest sammen med familien og vennerne som alle skal nydes... jeg har også lige holdt Babyshower for min mindste datter som skal føde til September og min veninde skal giftes til August så Festiligheder er der heldigvis masser af :-)

  ønsker også dig en rigtig skøn sommer og må solen skinne på dig og dine :-)

  God sommer !!

  Sommer knus og varme hilsner fra

  Pia Hansen
  missangeldk@gmail.com

  SvarSlet
 5. Sommer i Grenå og London i år
  Vi skal afsted på ferie til London her i næste uge sammen med vores drenge (på 3 og 1 år) . Da vi fortæller, den store på 3 år om vores planer om at tage til England og at vi skal flyve og hvor fedt det blir osv osv - svarer drengen : " Jeg vil meget hellere til Djurs Sommerland"

  Derfor blir det også til en tur til Djurs Sommerland for drengene i år :)

  Jeg følger med via bloglovin

  God sommer

  //Eva // eva_vejlstrup@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg følger da damen både på FB og BL ;) Mit beste sommerminde. Hrm. Da jeg ble gravid?;) pffs. Spøk til sides.
  Det må være roadtripen jeg hadde med mine foreldre og en vennefamilie for leenge siden, da jeg var omtrent 10 år.
  Vi kjørte fra Norge til Italia, med MASSER av stopp på veien!
  ALLER ALLER beste med turen var likevel da "de voksne" (uten å fortelle det til oss barn) lige la turen innom EuroDisney i Paris - det var den ALLER STØRSTE overaskelsen man kunne få!

  SvarSlet
 7. Jeg følger dig på Bloglovin :)

  Den dejligste sommer i længere tid var i 2010, hvor jeg fandt min kæreste, rejste hjem (til Færøerne, hvor alt jeg gjorde, var at slappe af sammen med venner og familie, blev moster 2 gange, tog til festivaler og virkelig havde nogle fantastiske uger, hvor det hele bare var sorgfrit og dejligt, i modsætning til denne sommer, hvor jeg skal skrive i dusinvis af ansøgninger (og modtager ligeså mange afslag) og søge efter en ny lejlighed :) Men jeg får dog lov til at nyde det gode vejr lidt, så helt slem er denne sommer nu heller ikke :)

  Mvh.
  Birna Lambaa
  birnalambaa@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Følger dig naturligvis både på Facebook og Bloglovin' :-)

  Denne sommer har jeg det bedre end i mange, mange år, og jeg nyder det udover alle grænser (men dog indenfor Danmarks grænser). Vejret er skønt, jeg får lavet en masse herhjemme, og jeg er så heldig at kunne nyde masser af hyggelige dage med min elskede søn, dejlige kat og min søde far <3

  Kram fra
  Louise
  lolesendk@gmail.com

  SvarSlet
 9. Mit bedste sommer ferie minde er fra da jeg var barn og holdt sommerferie hos min mormor og morfar i deres sommerhus på Ærø ( Marstal). fik tit lov til at have en veninde med og hvor vi hyggede os fiskede med fiskenet nede i havnen og legede på den fede legeplads som for øvrigt er der endnu. Så lugten af fiskerihavn, mågeskrig og varm sommer minder mig om Marstal.
  I år har vi som familie valgt at tage til Ålbæk tæt ved Skagen og hvor er her hyggeligt, vi får set en masse og nyder at solen er her :-)

  SvarSlet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...