onsdag den 3. juli 2013

New in // også til DIG! :)

Okay, hvor heldig har man lige lov at være? Da jeg for et halvt år siden købte mit Casiour, vaklede jeg mellem to modeller: Guld- eller sølvfarve. Arg, dilemma - er totalt 'skal jeg sove med skægget over eller under dynen?'-type. Guld virker (på mig) mest feminint og sart og da modellen er unisex ville det give meget god mening med lidt 'blødt'. Men jeg er også ret glad for den mere rå stil ... Den afgørende faktor blev, at jeg i forvejen havde et af HGs gamle Casioure i sølv, så derfor faldt valget på guldmodellen. Tre uger senere, afgik HGs ved døden - NOOOOOO! (Okay, han er 34 og fik det til sin konfirmation, såeh ... man kan næppe bebrejde det for at være livstræt. Det gjorde jeg dog alligevel lidt!). Siden har jeg flere gange kredset om denne model (hvorfor kan jeg ikke bare være glad for det jeg allerede har?), men førtidspension, eget (ældre) hus og fem dyr levner ikke rum til meget sjov, så al overskud gik til sommerens rejse.

Men - og nu kommer vi til det(!) - så prøv liiiiiige at se, hvad der var i den kasse, som postbuddet kom med i dag:


Tadaaaaahr! MIT UR! :) Line likes ... no Line lååååves! Med venlig hilsen fra Superstar. Og der er mere - for senere på ugen (eller muligvis i weekenden) kommer der en giveaway på herinde, hvor I kan vinde det samme ur. Det gode ved denne giveaway er så, at den er for både piger og drenge, da det er et unisexur.

I forbindelse med en tidligere giveaway der gik galt, er jeg blevet meget opmærksom på, hvilke firmaer, jeg samarbejder med, så jeg kan stå inde for dem og jeg må sige, Superstar har et fint ry, også her i blogland.


Hvis nu, jeg siger Casioure, iiiiing? Hvad tænker I så? For jeg går i totalt nostalgimode og genlever 80'erne (oh yes, I'm that old!), hvor min lillebror fik sit første digitalur, fra Casio. Han var kun otte år  og SÅ stolt. Hvor mange ting fra firserne er afgået ved døden, holder Casio bare stadig. De sidste par år synes jeg, de har fået en revival. Måske fordi de står for kvalitet, der bare holder?

Hvis du også er lun på Casio, kan du se flere af Superstars modeller her

Jeg indgik aftalen om urene tirsdag eftermiddag (sent!) og allerede i dag, onsdag, var de her. What the how the what?! Post til Bornholm er ellers altid tusinde år undervejs! Zazenfisen, der er blevet totaltspeedy-killing med masser af energi har hele dagen leget med bobleplasten, de andre katte med kassen og HG har gnasket af Hariboposerne, der fulgte med (hvor god stil er det btw. ikke? Elsker, når firmaer gør det!), så alle herhjemme har nydt godt af pakken.

Hvis I vil følge deres nyheder og konkurrencer på Facebook kan I finde Superstar her.


[Indlægget er venligst sponsoreret af Superstar - kom til indlægget link ved at trykke på dem; åbner i ny side]. 

6 kommentarer:

 1. Det er sådan en cool ur! Elsker digital-ure (af den ene simple grund at jeg ikke kan finde ud af et analog-ur.. PINLIGT! - og shh det er en hemmelighed!).
  Jeg synes godt, om det jeg læser!

  resofikka.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, så er det om at være klar. Regner med, den kommer på søndag. :) PS: Jeg skal nok holde tæt! c",)

   - Line

   Slet
 2. Så fedt et ur! jeg elsker også digitalure, de er bare så meget nemmere at se klokken på !

  Kig gerne forbi, måske vi kunne følges? :-)
  beautymorebeauty.blogspot.dk
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dit besøg, jeg kigger forbi hos dig. :)

   - Line

   Slet
 3. SÅÅ fedt ud, jeg har tænkt på at købe det vildt længe!!! :D

  Min kusine og jeg har lige startet en blog op sammen, det ville betyde meget hvis du ville kigge forbi! :)

  http://minuit.dk/

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, så må du være med, når jeg skyder giveawayen i gang. :) Jeg kigger ind hos jer. :)

   - Line

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...