tirsdag den 16. juli 2013

What's up, C(h)ika.

I får lige et tip of the day. For det er jo ingen hemmelighed, at jeg er ret glad for mine ballerinaer fra Stylesnob. Faktisk er det de eneste ballerinaer jeg ejer, da jeg ofte ikke kan gå i dem, fordi de er ukomfortable. Desuden har jeg ret fede ankler (i forhold til min vægt), så jeg ligner ofte en flodhest, der forsøger at lege yndefuld. Men disse ER altså bare lækre. Og dyre!! Jeg købte dog mine på tilbud sidste år og nu kører Stylesnob altså tilbud igen, hvor du kan erhverve dig disse par for 420,- hvor de normalt kostere 700,- Bl.a. har de et par skønne minfarvede ballerianer i ruskind, som jeg ville investere i, hvis jeg skulle købe i dag.Hvad siger du - skal du på tilbudsjagt? Eller har du allerede et (eller flere) par?

(For god ordens skyld vil jeg lige understrege, at indlægget her ikke er sponsoreret. :)).


10 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine(:

  Jeg må ærligt indrømme, at jeg kun køber ballerinaer, som koster under 100kr, fordi synes, de går så let i stykker. Og jeg har før haft et par ballerinaer som holdte 1 år, og som var købt i en skobutik, og de blev smidt ud efter det år, så jeg vil heller købe nogen billige, og så er jeg bare en nærig røv, så hvis jeg skulle gå efter de dyre, så fik jeg aldrig købt nogen, heh(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Yay, en kommentar - tak skønne Heidi!! :) Jeg kan også godt love dig, at selvom mine var sat så meget ned, værgede jeg noget for mig. Men de holder ret godt og er af en virkelig lækker kvalitet i forhold til mange andre. Men jeg har det også svært med at finde noget, jeg kan gå i uden at få ondt, så finder jeg det, må jeg se det som en investering. Var jeg rask, havde jeg muligvis købt mig et billigere par og brugt dem så længe de holdt. :) På din måde kan man få syv par mod et par Stylesnob Cika (hvis de ikke er på tilbud), såeh ... ja, det siger lidt. :)

   - Line

   Slet
 2. Kunne læse at du mangler kommentarer og jeg fik da helt ondt af dig, så her er en lille en fra mig. ;o)
  Nej, jeg skal ikke på tilbudsjagt ... desværre. Alt over 50 kr. er for dyrt i min verden. Suk.

  - Louise

  Og så lige min blog: louisehaiberg.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Yay - otte mere og der kommer giveaway. :) Og nu har jeg allerede købt en ting og taget billeder, så nu skal det ske. :) Jeg kender følelsen, Louise ... Jeg sparede op et halvt år for at kunne tage en uge til Fyn - og jeg betaler stadig af til mine forælde, fordi jeg ikke havde råd til at lægge hele beløbet. *Suk* I næste måned skal jeg fire dage til Kbh., så jeg er nok gældfri til jul engang. ;) I morgen er det dyrlæge med tre kræ, gyser ved tanken om det blødende dankort! Og huset skal males, og vaskemaskinen er ved at stå af og jeg ville ønske, jeg var rask og havde job og kunne sige: 'Jeg nupper lige et par ekstra vagter'. Oh well ... til vinter, når folk skal op klokken seks og skovle sne i vinterkulde og -mørke, for at komme til deres dødssyge job, vil jeg gnægge under dynen, mens kæresten laver varm the og kommer med morgenmad. c",)

   - Line

   Slet
 3. Wow! Du har en god smag ang. sko! :) Er vild med din blog!

  Smid gerne en kommentar på min blog, hvis du lyster. http://gladesol.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kathrine

   Tak for dit besøg og dine kommentarer herinde. Jeg har smækket en lille hilsen op inde hos dig. :)

   - Line

   Slet
 4. fin blog! :)

  - skal vi følges?

  // http://mixedbows.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Julie. Jeg har lagt en kommentar inde hos dig. :)

   - Line
   http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

   Slet
 5. Halløjsa!
  Jeg vil bare lige informere om, at jeg har oprettet en ny blog og ny flytter derover, og jeg håber, du flytter med mig, selvom der kommer til at ske et par nye ting og sager!
  En ting er sikker; selv om du måske ikke flytter med mig, så er jeg stadig her til at læse din blog ☺

  Før: http://nanamariaoo.blogspot.dk/
  Nu: http://namaostjerne.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej NAMAO

   Tusinde tak. :) Jeg har været forbi.

   - Line

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...