torsdag den 27. februar 2014

Dagens Vare #3

Der er igen kommet nye ting i shoppen og solgte ting er slettet. Bl.a. de nye ting er min Tiger Tooth fra Stine A Jewelry, der søger nyt, kærligt hjem til overtagelse snarest! Kunne én af mine læsere være interesseret i at overtage denne Stine A ørering? Den er aldrig brugt (har ikke huller i ørerne og synes, det er synd at lave den til clips) og er i æske fra Smykkemester, hvor den er købt. Mange steder på nettet er den pt. udsolgt. Materialet er 18 karat forgyldt sterling sølv og øreringen måler 3,3 cm. Har aldrig været brugt! Prisen er med fragt. Skriv ved spørgsmål eller interesse. Hvis den bliver solgt i dag, smider jeg en gratis sommerfuglesticker til en værdi af 65 kr. med oveni prisen!


Men det var bare dagens gode tilbud. ;) Dagens vare er dette fine katteur, som pt. er nedsat med 25 kr. Jeg har vundet to ure og har selv beholdt det andet, men dette er nu at finde i shoppen. De næste 24 timer, er prisen nedsat. Dette bling katteur har sort lakrem og guldtal og guldhalskæde på katten - fremstår mørkt på billedet, men er altså guldfarvet. Aldrig brugt, stadig i original emballage.


Husk at priserne er inkl. fragt, så det er hvad du betaler alt i alt. :) 

Jeg drager på posthus lørdag formiddag; skal du have noget med? 

2 kommentarer:

 1. Super flot ørering. Men er der kun 1?

  http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Hej Sara

  Tak for kommentar. :) Ja, der er kun én ørering. Stine A sælger som bekendt både øreringe parvis og enkeltvis. Nypris for et par er 1000,- Hvis du er interesseret i et par, kan de muligvis findes et sted på nettet, men de er desværre udsolgt mange steder både i forgyldt sølv og rhodineret sølv. Jeg tror dog, at man kan få dem i Big Tiger Tooth, der dog koster en hel del mere.

  Tak for besøget og jeg håber, du kan bruge svaret. :)

  - Line

  SvarSlet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...