torsdag den 27. februar 2014

This or that

For nogen tid siden præsenterede jeg jer for Louise Haiberg, der lige er debuteret med "Oprører" som er første bind i "Dæmondræberen". Til de nysgerrige kan jeg sige at ja, der er en boganmeldelse på vej! :) Jeg udsatte dog også Louise for en række spørgsmål og da man aldrig skal lade andre vade gennem et område, man ikke selv ville betræde, får I her mine svar på samme spørgsmål. Jeg tænkte, det også ville være en eminent mulighed for de nye læsere herinde til at lære damen bag skærmen bedre at kende (det er på eget ansvar, kære venner! ;)).

* The eller kaffe? Er ikke hverken den store the- eller kaffedrikker, men er mest til the eller icecoffee eller cappuccino. Sort kaffe giver en eftersmag, der minder mig om gammelt askebæger.
* Onlinesøgning eller gammeldags opslagsværker? På dovne dage nettet, men ellers er jeg KLART til opslagsværker, som jeg kan bruge timer på at læse i.
* Luksushotel eller campingferie? Nu har jeg prøvet begge dele og de har hver deres charme. Hvis ikke det var fordi man ligger elendigt på en rullemadras og det ikke er godt når man har kroniske smerter, ville jeg hælde til telt. Elsker nattens lyde, regn mod teltdugen, varmen der breder sig, når solen står op ...
* Hund eller kat? Kat! ... Hvis jeg partout skal vælge.
* Salt eller sødt? Sødt, sødt, sødt! Har så sød en tand, at man skulle tro, min mund bestod af et af de dér slikgebisser, man kan få i skum!
* Hjemmehygge eller fredagsfest? Hjemmehygge, no doubt! Er meget introvert og ikke særlig socialt anlagt.
* Tatovering eller piercing? Pga. keloid kan jeg ikke have nogen af delene, men jeg ELSKER piercing ... og SAVNER piercinger. Tatoveringer er jeg derimod knap så meget for.
* Hvid eller sort? Æhm ... Svid? ;)
* Kød eller grøntsager? Grøntsager, no doubt! Har aldrig været den store kødspiser og fik min første virkelige kødaversion da jeg var 11 år og fik fjernet mandler. Den efterfølgende smag af røget kød, der meldte sig, da narkosen aftog, som kom fra mit eget kadaver gjorde, at jeg slet ikke kunne udstå kødsmag eller -lugt derefter. Jeg kan stadig ikke gå forbi eller ind i en slagterbutik uden at blive dårlig. Smagen mindede meget om hamburgerryg, som jeg ellers var glad for som lille, men i dag kan jeg ikke se eller lugte en hamburgerryg uden at få ondt i halsen! Derefter spiste jeg kun hakket oksekød og leverpostej og det holdt så kun et lille års tid, før jeg også sluttede med det. Dog kan jeg godt være kræsen med mine grøntsager og frugt. F.eks. bryder jeg mig slet ikke om moden frugt, da det virker for 'smattet'.
* Øl eller vin? Ikke for at lyde hellig (eller no'et ;)), men det sker meget sjældent, jeg drikker. Vi har en ædru alkoholiker i familien, så alkohol smager lidt af dårlige minder. Men skal jeg vælge, bliver det klart øl.
* Nat eller dag? Nat.
* Kjole eller bukser? Bukser! Af en eller anden grund føler jeg mig aldrig helt godt tilpas, når jeg er iført kjole - nærmest som det må føles, hvis man lider havnød og skal hives op af en helikopter og er sig pinlig bevidst om, at de der stadig venter på frelsen har frit udsyn til ens understel! Ja, okay ... måske ville mit understel ikke lige være fokus i sådan en situation, men anyway - you get my drift. ;)
 

 * Sommer eller vinter? Jeg elsker alle årstider, der har hver deres charme, og hver gang vi når en ny årstiden tænker 'det er nu denne, der er min yndlings!' - bare for at ændre mening tre måneder senere. Hvor vinteren er stille og tryg, er sommeren varm og inviterende og jeg hælder nok mod sommer, da det ofte er der, min sygdom er mest i dvale.
* Trygt parforhold eller lykkelig single? Ja, HG var min første rigtige kæreste og det er 16 år siden, vi fandt sammen. Halvdelen af mit liv!
* Action eller komedie? Klart komedie! Magter virkelig ikke action og ting i højt gear. Kan ikke slappe af til sådanne film, men hænger fem meter over sofaen med krampe i ballerne af anspændthed.
* Med eller uden hæl? Kunne jeg vælge, ville det klart være hæle og jo højere, des bedre. Men når man som oftest ikke kan mærke sine ben, er flade sutter det sikre valg.
* Mascara eller læbestift? Mascara! Den vigtigste ting i en kvindes makeupsamling, hvis man spørger mig.
* Badedragt eller bikini? Bikini
* Pop eller metal? Æh ... en blanding (måske med en hældning mod poppen). Det er faktisk kun jazz-musik jeg ikke rigtig bryder mig om.
* PC eller Mac? PC (Har aldrig prøvet at bruge en Mac)
* Løst eller opsat hår? Jeg kan bedst lide mit look, når det er løst, men da jeg altid hvirvler mig ind i mit eget hår (selvom guderne må vide hvordan. når jeg dårligt bevæger mig!), bliver det næsten altid samlet på en eller anden vis.
* Coca cola eller Pepsi? Det varierer - bare det er light. For tiden er det Pepsi Max, der er favoritten.
* Light- eller sukkerudgave? Som sagt ovenfor: Light!
* Bus eller bil? Bil (hvad har man den ellers til? ;)).
* Sølv eller guld? Guld.
* Storm eller stille? Stille! (... 'stille hjerte, soooool går neeeeeeed'! ;)).


Jeg håber, I synes om legen. Hvis I lægger den på egen blog, så send lige et link, så jeg kan læse med! :)


1 kommentar:

  1. Dejligt at lære dig lidt at kende :) Er netop en af de nye læsere :)

    SvarSlet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...