onsdag den 12. februar 2014

Wise word of the week #2 ... En afsked til vores Clicker Clacker


De smukke ord er forfattet af Mary Elizabeth Frye - læs mere HER

Det er ord, jeg altid har holdt meget af og som - desværre - blev meget relevante, da vi i nat mistede vores højtelskede Clicker Clacker. Til maj ville Cleo have rundet de 16 år og vi nåede at have hende i vores liv i to år, hvor hun bragte mange eventyr, oplevelser og venskaber med sig. Du kan læse om hele Cleos liv og eventyr (og finde TV-indslaget om hende HER)


Cleo fik en hjerneblødning og udåndede i armene på HG og jeg ved 01.30-tiden i nat. Vi valgte at køre hende til vagtdyrlægen og sikre os, vores formodning var rigtig og hun forkortede processen. Cleos kropstemperatur var dog allerede faldet drastigt, da vi nåede frem til dyrlægen. Cleo var en sejlerkat, der har tilbragt mange år af sit liv på havene med sine tyske forældre, derfor synes jeg at billede øverst i indlægget var yderst passende.

Pga. retssagen, flytning af Mumi til plejehjem, og nu, Cleos død, har vi haft nogle yderst turbulente og hårde dage, så det er muligt, her bliver stille for en kortere tid, indtil vi får afrundet det hele med advokat samt Mumi sikkert flyttet til sit nye hjem ...


4 kommentarer:

 1. Årh det gør mig forfærdeligt ondt at høre :-( Ønsker jer det bedste og kondolere meget med jeres Cleo <3

  Sender en masse tanker!
  Knus Mia

  SvarSlet
 2. Åh, det er altid hårdt at miste et kæledyr - De er jo som et medlem af familien!

  SvarSlet
 3. Årh, jeg får helt tåre i øjnene:(
  Og igen, jeg er så ked af at høre det med jeres dejlige Cleo:(

  Kram til dig, søde Line.

  SvarSlet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...