søndag den 2. september 2012

Arhmen altså, for the love of god!

Jeg er bare superheldig disse dage (sagt stærkt ironisk!). Har haft SÅ mange dankort-problemer, man skulle tro, det var løgn.

Først fik jeg en mail om, at jeg endelig måtte genaktivere mit kort, da nogen havde misbrugt mit kort til at købe børneporno på nettet. Jeg måtte endelig gå ind på linket fra Danske Bank og få det gjort, før jeg blev beskyldt for både at være bussebøhmand og voldtægtsforbryder. Ja, nice try! Hvor dumme er det lige, at den slags forbrydere tror man er? For det første har jeg slet ikke Danske Bank! For det andet: Det sker altså af og til, at jeg læser en avis. Nogle gange ligefrem hver dag! Det er anden gang inden for kort tid, at jeg har modtaget mail, der tilsyneladende kommer fra Danske Bank. Mails, som tydeligvis har været en tur gennem Google Translate ... en oversættelse, der kan få selv en tredje klasses elev til at hulke af grin!

Forleden fik jeg så også lige fucked min kode til PayPal op (altså, man bruger den jo aldrig! Har brugt den én gang i alle de år, jeg har haft mit kort). Så kom mit nye dankort. Og det skal jo aktiveres. Men jeg er jo - som tidligere nævnt - Alfons Åbergs long lost søster. Så 'jeg skulle liiiiige'. Har i over en måned nu skyldt min far 900 kr. Da HG så også bad mig flytte lidt penge fra én konti til en anden (netbank er mit gebet), kunne jeg jo lige så godt få alt lortet ordnet. Så jeg satte mig godt til rette med telefon og mit fiiiine, nye kort. Fik ringet og efter alt for lang tid (man skulle tro, jeg var blondine!) fundet ud af, hvordan jeg skulle gøre ... Note to self: Næste gang, bør du l æ s e brevet, før du går i gang med at aktivere det. Efter mindst ti minutter lykkes det endelig - selvom kællingen i den anden ende flere gange stressede mig ved at hyle: "Indtast nu den femcifrede kode!" Arg, arg, hvaffor en kode? Læse, læse, læse! Fandt endelig frem til de tal, hun skreg på. Og hvad siger automat-stemmen i den anden ende så?! "Du bør kontakte din bank, da dit kort af sikkerhedsmæssige årsager er spærret!" Aaaaarg, altså! Møgbitch! 
     Hvad er nu det for noget lort? Fandt efter fumlen ud af, at jeg faktisk har modtaget T R E (!) breve fra banken om, at jeg nu endelig måtte huske at aktivere mit kort indenfor en måned. Ja ja, jeg skal liiige ...!


Er jeg nu den eneste, der synes, de burde give én en medalje for ikke at have brugt kortet en HEL måned? Sad ellers dér og blev helt stolt af mig selv ... 
     Skal man nu også straffes for at være økonomisk (læs: doven!)? Arg, altså. MAGTER ikke bankrådgiver og udvikling af tråde ... får altid nervøse trækninger i banken. Føler, de kender lidt for meget til mig og mit liv (hvem sagde neurotisk?). Som om de sidder og følger med, hver gang jeg køber en pose lakrids eller et par nye bukser, fordi røven er blevet for stor til de gamle.

Så i morgen bliver der drøn på: Skal have købt alle de ingredienser, som jeg i fredags glemte at købe, til mine fødselsdagskager (er jeg den eneste, der altid må handle af tre omgange, fordi jeg - på trods af lister - har glemt en ingrediens ... eller fem?). Skal også på apotek. Og på posthus og have postet min giveaway. Og smækket lagkage sammen. Tirsdag er så dagen. Skal tidligt op og have bagt boller, æbletærte og gjort de sidste ting klar. Klokken to stiller gæsterne til hygge og spilleklub og fejring af MIG. :)

Så har vi fået brev fra P. på Face. Han og en kammerat kommer til øen. De skal ud til Zenklostret i Østermarie, om vi er hjemme? Håber, det bliver til noget denne gang. Han skulle have været herover i sommers, men planerne gik i vasken. Til gengæld har vi Cleo nu, hun var her ikke i sommers. Jeg tror dog ikke, det bliver det store kærlighedsgensyn fra hendes side - heller ikke selvom han har lovet at lade tasken blive hjemme! c",) Er spændt på, om hun tilbringer weekenden under sofaen af frygt for at blive taget med hjem til Tyskland. Hvis det bliver til noget, bliver kurven fra Cleos tyske forældre åbnet. Da Cleo kom 'hjem', fik vi en kæmpe kurv med tyske lækkerier, som tak fordi vi plejede hende de to måneder. Så sad man dér og følte verden var omvendt: Det var jo os, der burde give dem gave; vi fik jo Cleo! I hvert fald har P. gjort sig fortjent til sin del af kurven. Det var trods alt ham, der transporterede hende trygt hjem til Tyskland. 

Nå, men i hvert fald skal der nok liiiige ryddes lidt grundigere op i stuen, hvis vi skal have overnattende gæster. Trænger også til at få genopfyldt fryseren med hjemmebag. Normalt bager jeg mindst hver tredje måned en ordentlig røvfuld (grov)boller, rugbrød, kanelsnegle - bare sådan, så der er lidt at tage af. Og i tilfælde af, vi får uventede gæster (det sker så aldrig!). Har nu ikke bagt siden jul! Kan snart se bunden af kummefryseren ... 

Alt i alt er her så mange hængepartier, at det kan give mig koldsved og søvnløse nætter. Det er rart, at have planer (så længe det er fede planer - fødselsdag, gæster, kursus). Men det er også stressende - i hvert fald, når det er planer, der involverer oprydning af gammelt rod, der har ventet i hundrede år. 

Nå, det var i morgen, blev der sagt. Så går det løs. Så jeg må hellere komme i seng ... jeg skal bare liiiige ...!
  

2 kommentarer:

 1. Det løber jo ingen vejne, så du ka godt liiiiige nå det ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man kan altid liiiige nå mere end planen er. c",)

   Nu er HGs nye dankort kommet. Jeg tilbød straks at aktivere det, men han ville liiiige læse brevet ordentligt igennem. Jeg kan ikke finde ud af, om jeg skal vente til han er én dag for sent på den (... bare sådan for at kunne håne ham, så jeg ikke er den eneste) eller om jeg skal minde ham om, at tiden altså bare løber stærkt. c",)

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...