søndag den 2. september 2012

Efterårsmoden

Så blev det officielt efterår. Selv vejret synes at have forstået det! :/ Så skal vintergarderoben støves af. De store striktrøjer skal findes frem, tørklæderne rystes og støvlerne pudses. Efteråret er svært - i starten er vejret så ustabilt, at det er vanter den ene dag og shorts den næste.

(Net)butikkerne bugner af nye varer, der lokker ... Selvom jeg ikke er en modeblog, har jeg samlet et par outfits fra forskellige netbutikker, som jeg selv synes er ret lækre. Hvis man ikke skal have noget, kan man jo kigge. Enjoy. :)

Lækkerier fra H&M

Og fra Asos
Ekstra touch - fra Asos
Uh, at eje ALT på denne collage! Skoene er allerede mærket - de SKAL være en del af min garderobe! Endelig et par fede støvletter UDEN hæl.Ting, jeg vil overveje at få mere af i min garderobe er: Alt med nitter. Alt med Eiffeltårnet (why? Det er overalt ... hvorfor? HVORFOR? Og hvorfor synes jeg det er fedt?). Alt med kors (okay, got it!).

4 kommentarer:

 1. Årh det går jo ikke at du viser mig så mange lækre ting, når jeg lige havde aftalt med mig selv, at jeg skal holde en pause fra shopping! Hehe ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er mange fristelser, ik? Eeeelsker at surfe rundt, når butikkerne får nye varer hjem til de fire årstider. Man er bare SÅ klar og tror, at hvis bare man køber den dér overfede bikini, SÅ kommer sommeren. Og hvis man bare køber den dér lækre vinterjakke, så bliver vinteren slet ikke så kold og blæsende, men bare hyggelig med sne på julekalender-måden. Nogle gange hjælper det faktisk også at ose. Jeg kan finde på at komme alt det, jeg godt kunne tænke mig, ned i kurven. Så går jeg til kassen og fjerner alle de ting, jeg ret beset ikke har brug for (et godt råd: Det går nok bedst i netbutikkerne! ;)). På den måde FØLER man, man har købt noget; man har haft glæden ved at shoppe - uden at det kan ses på kontoen.

   ... Men det er nu sjovere, når man står klar ugen igennem for at overfalde postbuddet, fordi man ved, der skal komme nye smykker! c",) Er stadig SÅ væk i den collage fra Topshop - åh, at eje bare et par af de ting! (Er nogle gange så materialistisk, at jeg kunne brække mig over mig selv!). c",)

   Slet
 2. Mmm sikke dog en masse guf for øjnene - hvor er det mange lækre og smukke ting, du har fundet :-)

  Ligesom Rikke Claudia har jeg aftalt med mig selv, at jeg skal holde en pause fra shopping - det vil min bankrådgiver nok værdsætte :-D

  Kh
  Louise

  SvarSlet
 3. Topshop har gratis levering til tirsdag den 18/9. ;)

  SvarSlet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...