onsdag den 26. september 2012

Dagens joke:

Ringede til lægen for at få svar på urinprøve. Lægesekretæren: "Ja, der var vækst og *læge* har udskrevet Selexid ... kan du tåle penicillin?" Altså HALLO! Nu har jeg være på penicillin 95 % af tiden siden januar pga. blærebetændelse. Du fornyede min recept for nogle uger siden, da jeg havde været der med den sidste prøve ... do you know me?!


Jep, så er vi på den igen.

Nu er det også officielt med vandet. DER' LORT I VANDET! Og det er mere omfattende end bare mine forældres karré - faktisk er det en stor del af Nordbornholm. Er glad for, jeg ikke skal stå og koge vand til alle vores husdyr!

Min far er blevet sendt hjem igen, selvom han stadig kaster op og har svært ved at spise. Min mor tog ham vist kun med hjem, fordi han gerne selv ville hjem (hvor fedt er det lige at ligge i isolation uden TV og nogen at snakke med?) - hun lod dog lægerne vide, at deres tag om denne sag har været helt henne i vejret ... Fra rumdragter og isolation til hasta la vista! Håber lidt, de får det halve af Nordbornholm med Exocistopkastninger ind. Hvordan kan man sende en ældre mand med dårligt hjerte og en legemsvægt under 60 kg hjem, når han kaster mere op end det samlede antal patienter i dansk bulimiforening?! (Okay at joke med, når man selv har haft bulimi!).  Sagen er så også først kommet i medierne efter han røg retur.
     Da hans drop blev fjernet, kunne de ikke standse blødningen og kunne min mor få hjælp? Næh, nej de havde for travlt med kaffepause! (Ville være fryyyyyd, hvis vandet var kommet fra Nordbornholm!). Lidt øv, at man skal skrige: "Hjææææælp!" før der kommer nogen! Jeg ved godt, der muligvis kan sidde nogle og føle sig stødt på manchetterne over dette indlæg. Men jeg synes det er lidt i orden, når HG selv har været under uddannelse til sygeplejerske og jeg har flere veninder, der er det. Jeg VED godt, der er travlt, men nogle gange ... I'll keep my mouth shut! Åbenbart er der mere service på Bornholms Hospital, når de har et kamera i nakken. Man mister ligesom også troen på dét system, når først man har oplevet, at min far har ligget hundrede år i en bunke og kunne have fået bommesislag af flere omgange, før det blev opdaget, at noget var galt!

Billedet er tyvstjålet fra TV2s hjemmeside, men passede ligesom godt ind ...

Nå, kan godt mærke, jeg ikke kan bidrage med det store festfyrværkeri i dag. Udover alt det med min far, har jeg selv feber pga. UVI'en og ligger bare og glor op i loftet eller falder i søvn ned i min bog. Har også opdaget, jeg er begyndt at få vorter på flere af mine fingre (WTF?!) samt et lækkert forkølelsessår. At tale om immunforsvar, that's gone down. Hvis I finder det, eller kan undvære en del af jeres eget, modtages det gerne her på adressen. Ville slå ihjel for at have overskud til et bad!

Jeg håber, I derude har en bedre onsdag (... right?) end mig. c",)

2 kommentarer:

 1. Ja ka så si som tidligere ansat på Bornholms hospital, at det er yderst godt observeret ;) Hahaha det ändrer sig vist aldrig sån lige ;)

  Og forresten med hensyn til vorter, så har jeg en rigtig go kur mod dem :) Måske det lyder nasty, men det virker!! Om morgenen, för du har spist, börstet tänder og andet du ellers bruger munden til, ska du däkke vorten med en klat spyt og lade det törre helt ud för du igen bruger hånden. Pröv det, men ha tålmodighed. Pludselig er de väk igen :)

  Go bedring :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rethe

   Som altid tak for dine søde kommentarer - de betyder mere end du aner! :) Vil helt klart prøve spyttekuren ... det er SÅ underligt. Har aldrig før haft vorter - ikke engang fodvorter. Hvad sker der lige for dét? Overvejede at købe det nye produkt på apoteket, hvor man selv kan fryse dem, men hører flere, der har sagt, det ikke virker; hvorfor så spilde de penge? Ellers skal jeg snart influenzavaccineres (skal lige være feberfri først), så må lægen tage livet af dem.

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...