lørdag den 13. oktober 2012

Dagens

... Tip:

For tiden har de nogle rigtig fine melaminskåle til kun 15,- stykket i Netto. Så da jeg var ved læge i onsdags (update on that: Er foreløbig fast på penicillin i tre mdr. for kronisk blærebetændelse), smækkede jeg en i hver farve i kurven.


Dem kan man da kun blive glad i låget af, ik?

Samtidig røg der også et par drengerøvslys i kurven for at opveje lidt af alt dullegrejet herhjemme. Så har HG lidt maskulint at pryde sit sengebord med. :)3 kommentarer:

 1. Fede skåle, du har fundet der :-)

  HG er en heldig mand sådan at få sine egne lys :-)

  Pencillin i tre måneder er godt nok en skrap kur, så jeg håber sandelig for dig, at det virker, og du endelig slipper af med blærebetændelsen. Sørg nu endelig for at være god ved din mave, så den ikke bliver helt smadret af den skrappe pencillinkur.

  Varme tanker og kram med ønsket om god bedring :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, du er altid så sød, Louise. :) Får allerede behandling for penicillinbivirkninger - jeg synes nu ikke disse piller er så slemme (eller også er jeg bare blevet vant til penicillin. c",)). Desværre tvivler jeg på det hjælper. Pisser stadig blod og har feber, men infektionen er da mindre aggressiv. *Krydser fingre*

   Jeg tænkte forresten på om du er på Facebook? Kunne godt tænke mig at følge dig derinde og følge mere med i din hverdag, hvis det er okay? :)

   Slet
  2. Kære Line.

   Det er let at være sød ved søde mennesker, og sød er du :-)

   Dejligt, at pencillinen ikke er så slem ved dig, men det må være fordi du er vant til det, som du selv skriver, for pencillin ER hård kost for kroppen. Så husk nu lige at passe ekstra godt på dig selv, ikke? :-)

   Ja, jeg har en profil på Facebook. Jeg oprettede den for nyligt for at kunne deltage i en give away på en blog, men jeg må indrømme, at jeg slet ikke bruger Facebook til andet end give aways, jeg ved ikke hvorfor, men Facebook fanger mig bare ikke. Mht at følge mere med i min hverdag, så overvejer jeg at blogge noget oftere. Det gør mig godt at sætte ord på stort og småt fra min hverdag, og jeg er blevet så glad for at kommentere og at få kommentarer - kommentarerne giver mig så meget, og jeg nyder virkelig denne form for kontakt med I vidunderlige mennesker fra blogland :-)

   Kram fra
   Louise med ønsket om snarlig god bedring til dig

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...