onsdag den 3. oktober 2012

Really?! Seriously?!

De seneste år har jeg oftere og oftere set et syn, der fylder mig med gru. Et syn, der sender mig tilbage til starthalvfemserne og sender ilinger af rædsel ned ad ryggen. Mange ting blev begravet i halvfemserne, mens andre stædigt levede videre: Beverly Hills, Levi's ... men helt ærligt. Nogle ting burde være lagt i graven og forblevet dér. Det er de så bare ikke. De er stædigt kravlet op og indtager igen gadebilledet. Så sent som her til aften, så jeg Maria Montell i Aftenshowet iført dette genoplivede fænomen (why? WHY?! Hun haryndigt et ansigt!).

Måske har du allerede gættet det. Det er STÅLBRILLEN jeg taler om.

Som delvis brillebruger (bruger skiftende kontaktlinser og briller), følger jeg gerne med i moden, og ofte kan jeg lide, hvad jeg ser. Men IKKE dette syn! Som regel 'vokser' min antipati til accept (om ikke begejstring), men i dette tilfælde, bliver det værre og værre jo oftere jeg ser det!

Er jeg den eneste, der synes, at stålbrillen kun hører hjemme på Kenny Nickelman?


Eller 90'ernes computernørder med dårlig ånde og nervøsitetssved?

 
Så please, please, kære læsere: Hvis du ejer et par af disse ass ugly colabunde, ik? ... Ja, bare et godt råd: Throw them away! Også for os andres skyld.

Jeg vil dog ikke være unfair. Nogle af jer sidder måske og læser med bag et par af disse ... nja, øjenpest-gespenster. Og måske synes du, de er vildt fede. Så lad mig høre DIN mening. Hvorfor er nørdstålbrillen (u)fed?

Samtidig lægger jeg også billeder af mig selv iført mine briller ind. Fortæl mig, hudløst ærligt, hvad du synes! Er det fedt skrud eller smid ud?

Par nummer et.
Par nummer to.

3 kommentarer:

 1. Jeg er enig med dig - Mon ikke det er et ønske om at skille sig ud fra alle andre? Det er jo selvfølgelig lige indtil alle andre går med dem...

  SvarSlet
 2. Åhhh jeg havde også håbet, eftersom min far havde de der storskærme i 80'erne, at de ALDRIG sku bli moderne igen. Puha puha puhaaa hvor er det bare langt fra mode. Lidt det samme som de der 90'er sko med meget høj sål...hva sker der li for det??

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, jeg synes også jeg støder på de dér såler oftere end jeg bryder mig om. De burde ellers vække dejlige minder fra ungdommen ... men de vækker ligesom mere kvalmen og hukommelsen om en milliard ture på skadestuen med forvredne ankler og brud på tæerne, fordi jeg kom galt af sted på dem. ;/ Visse ting BØR bare blive i deres grav!

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...