søndag den 14. oktober 2012

En teaser

Tiden løber lidt fra mig for tiden; jeg når slet ikke alt det, jeg gerne vil. Jeg har bl.a. et par planer her for bloggen, men projekterne har taget lidt længere end forventet. Håber, I vil bære over med mig.

Søde Louise som inspirerer mig så meget med sin blog (kig forbi!) og altid har så mange søde ord, har bl.a. efterspurgt et boligindlæg og en update på mit (evige) slankeprojekt ... hvilket jeg jo faktisk også havde lovet jer!

Samtidig overvejer jeg lidt at 'springe' ud. Jeg har længe hemmeligholdt min sygdom for jer. Både fordi den er så stigmatiseret og jeg frygter reaktionerne, men også fordi jeg ikke ønsker, den skal være en definition på mig eller så at sige overtage bloggen, men det fylder alligevel så meget i min hverdag, at der uundgåeligt slipper ting ud, som ikke lader sig indespærre i mit sind. Indlægget er undervejs, men meget hårdt at skrive, da det tvinger mig til at se i øjnene, hvor meget min sygdom de sidste par år har ændret sig i den forkerte retning. Den tvinger mig pludselig til at træffe valg, jeg ikke ønsker at træffe.

Så har jeg gang i en sommerfilm til jer, ligesom jeg allerede er begyndt at samle ind til en nytårsfilm med glimt af året, der gik. Og så er der selvfølgelig også linet op til flere 'Ten to ...'-indlæg. :) Og endelig: Hængepartier fra min fødselsdag.

Jeg håber, I vil følge med og bære over med mig, hvis det går lidt langsomt, men sygdommen lader mig for tiden ikke rigtig i fred, og gør det svært at skrive. Og så har jeg selvfølgelig også allerede planer for den næste giveaway - som nok bliver til december.








Vi blogges ved. :)

2 kommentarer:

 1. Kære Line.

  Hjertelig tak for de pæne ord - de glæder mig meget :-)

  Tag du en dyb indånding og tag dig så al den tid, du har behov for - dine læsere skal nok vente på dig, for vi er jo tryllebundne af dine ord :-)

  Det er spændende ting, du har i støbeskeen, og de lyder også til at være meget tidskrævende. Husk nu endelig at passe godt på dig selv, HG og dine kære dyr - du kan altid skrive på bloggen, når du ind i mellem har energi til det. Det må endelig ikke blive en stressfaktor for dig, for stress gør intet godt for nogen. Træk vejret og vær forvisset om, at tiden og energien nok skal komme :-)

  Varme kram fra
  Louise

  SvarSlet
 2. Kære Line.
  Hvor har jeg respekt for dig, at du vil åbne op omkring din sygdom. Jeg har desværre også selv en psykisk sygdom, og jeg har heldigvis altid været meget åben omkring den, så du skal vide, at hvis du har brug for at snakke, så er jeg herude:-)

  Kærligst Helena

  SvarSlet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...