torsdag den 23. august 2012

Hvad er nu det for noget?!

Puha, for en dag. Er helt rundtosset ... og det på trods af, jeg stadig sidder her i nattøj som en dementpatient, der er glemt af plejepersonalet. Nogle gange går mine 'Jeg skal liiige'-projekter altså lidt for meget amok. Kald mig bare Alfons Åberg!

Sad til klokken fire i morges og læste blog, før jeg fik rubbet mig i seng. Men kender I ikke det, at man falder over en ny blog, der er heeeelt vildt go' og så vil man bare lige læse lidt tilbage, og pludselig har man læst, hvad der svarer til en hel roman.


Nå, men vil gerne lige selv komme med en kort forklaring her, hvis du synes, noget virker galt. Den skarpe har måske bemærket, at der er kommet en ny fane, der hedder 'Cleo-the-cat'. Den er stadig under opførelse. Planen er at samle Cleo-materialet, så folk, der ikke gider læse om dyr (okay, de ville måske så ikke være på min blog c",)), samt folk, der ikke interesserer sig for resten af min blog, men kun Cleo, kan gå ind og læse dét, eller springe over, hvis de ønsker det. Sådan en slags fanside. Med tiden vil der komme fuld bio, artiklerne og videoen fra TV2 om hende. Derefter vil jeg bestræbe mig på jævnligt at opdatere med billeder og nyheder. Det er dog et noget omfattende arbejde, så der går nok lidt tid, før den er helt færdig.

Ellers har den faktisk også stået på blog siden klokken 13. Planen var at starte med et bad, få strøget lidt tøj, og tage mig af bloggen. Jeg er så aldrig noget længere end til bloggen - ɯoʞ lıʇ ʇɐ ǝpuǝʌ ǝuɹǝuɐld ʇpıl åd ʇǝpǝʌoɥ. Jeg er i gang med et indslag, som er planen skal på d. 1., når efteråret officielt er skudt i gang. Det er dog også et af de lidt mere omfattende projekter ...

Nu er jeg totalt smadret, selvom jeg kun har siddet på min flade hele dagen. Er stadig ikke rask, men føler dog, der er bedring. HG har afleveret kontrolprøve hos lægen for mig. Krydser fingre for at dette sygdomsvanvid snart er ovre.  


Sofaen over and out ... badet kalder!

2 kommentarer:

 1. Line, Line, Line - så HAVDE du jo planer for dagen i dag. Men kender det kun alt for godt, det der med at blive total opslugt af en blog. Har selv en nyfunden blog til at stå konstant åben på computeren, så jeg kan gå til og fra og læse nogle indlæg indimellem. Tihi.

  Lækkert billede af hundi der chiller! Ha ha.

  God bedring til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tak. :) Ja, Frik skal altid partout ligge i nakken på én. Så ligger hun dér som nakkepølle. Lige nu ligger Cleo i den anden ende. De er to pølseender, så er jeg fyldet. c",)

   Nå, må hellere gøre anstalter til at komme i seng. Modsat i dag har jeg nemlig (alt for) mange planer for i morgen. Fra klokken SYV! Jahmen ... det er jo før middag! c",)

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...