søndag den 5. august 2012

Konkurrence

Dodobedo ...
Det er ikke kun Marilyn Monroe, der (ikke) fylder år. Det er også Walking on a thin Line. Jep, så så man lige bloggen blive et år! Og jeg ved godt at antallet af indlæg de forskellige måneder har været meget svingende. Det samme har kvaliteten. Men jeg tror, jeg har fundet min niche nu og jeg håber, bloggen stadig er her om et år - bare med mange flere læsere. :)

                                         

Og sidder du derude og gemmer dig som læser, håber jeg, du vil melde dig til. For i anledning af fødselsdagen er jeg i gang med at planlægge en konkurrence for mine faste læsere. Og indtil videre har I gode chancer, som I nok kan se. c",)

Jeg ville meget gerne have skudt konkurrence i gang i dag (der er da også stadig nogle timer til midnat!). Men ærlig talt, så kom det bag på mig, det var i dag. Jeg troede faktisk først, det var i næste måned. 

Jeg har planer om en præmie, der passer godt til min blog. Det bliver sandsynligvis et bornholmsk produkt og en bog med forfatterhilsen. Jeg mangler dog stadig nogle tilbagemeldinger, så I må vente i spænding lidt endnu. Men et af kravende for at deltage bliver dog, at du er tilmeldt som fast læser herinde, så please, please, please meld dig til. Jeg vil så gerne vide, hvem I er! :) Der vil også samtidig komme en god mulighed for at reklamere for din egen blog, hvis du har en. 4 kommentarer:

 1. Fin blog. Jeg er nu fast læser. håber du har lyst ti lat gengælde det på min. Mange knus :-)

  www.emiliefredskilde.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Emilie

   Mange tak. :) Husk at holde øje med bloggen, så du kan deltage, når jeg snarest får oprettet min konkurrence (mangler stadig at få styr på nogle af detaljerne). Der vil være både dullegrej og andre lækkerier at vinde. :)

   Mange hilsner, Line

   Slet
 2. Mange tak for kommentaren på min blog.
  Det er en rigtig fin blog du har og jeg følger dig nu :-)

  Hilsen Heidi :-)

  http://mylifeashn.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi

   Selv mange tak. Iiih, bliver altså så glad, når jeg får kommentarer - og læsere! :) Husk at holde øje med bloggen, så du kan deltage, når jeg snarest får oprettet min konkurrence (mangler stadig at få styr på nogle af detaljerne). Der vil være både dullegrej og andre lækkerier at vinde. :)

   Mange hilsner, Line

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...