torsdag den 16. august 2012

Konkurrence!! :)

Så, mine venner, nu sker det endeligt: Konkurrencen bliver skudt i gang og I kan godt glæde jer, for jeg har fundet den fedeste præmie (kan man melde sig til sin egen give away?). 


Hvad kan man vinde? Spacemermaid aka Charlotte Heje Haase har været så sød at bortlodde sine to weblogs-bøger: "1001 tårs tøsetanker" og "Skydykker uden faldskærm" med en privat hilsen til vinderen. Da jeg selv er meget litteraturinteresseret, syntes jeg, gaven skulle være en bog. Og da vi er i blogland, findes der da ikke bedre. :) Men jeg lovede jer jo også et produkt fra denne skønne ø og det bliver en dåse lakrids fra Johan Bülow - hvis I ikke skulle have smagt hans produkt kan jeg (som passioneret slik- og især) lakridselsker fortælle at bedre findes ikke! (Jeg vil lige for god ordens skyld understrege, at Lakrids by Johan Bülow ikke på nogen måde sponsorerer indlægget).

Hvordan kan man vinde? For at deltage i konkurrence, skal du være fast læser af bloggen. Dvs. at du skal være at finde under 'Trofaste følgesvende - medlemmer'. Hvis du ikke er medlem, men gerne vil deltage, kan du godt melde dig til nu - bare det sker, før jeg trækker vinderen. Du deltager ved at skrive en kommentar til dette indlæg. Skriv evt. lidt om dig selv, en henvisning til din egen blog (hvis du har en og gerne vil dele den) og også gerne, hvor længe du har læst med - især, hvis du længe har læst med i det skjulte. Det er også nok bare at skrive dit navn og email, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder. 

Om præmierne: Charlotte Heje Haase startede sit forfatterskab via Fyldepennen, hvor hun skrev under pseudonymet Spacemermaid og jeg 'lærte' hende at kende. For sådan føles det, når man sidder og læser alt om en andens liv. Man følger deres tanker, familie, venner, job samt op- og nedture. En dag blev hun kontaktet af et forlag, der ville udgive hendes blog - hvilket aldrig havde været meningen! Efter et års betænkningstid sagde hun imidlertid (og gudskelov!) ja, hvilket der er kommet de to skønne bøger "1001 tårs tøsetanker" og "Skydykker uden faldskærm" ud af. Hun er simpelthen den rigtige Bridget Jones - dog i en meget mere smuk og yndefuld indpakning. Senere er det så blevet til "Generation Multiorgasme", der er en samling af klummer. Når Charlotte (og hendes bøger) er så let at komme til at holde af, er det fordi hun er sådan vi alle kender og gerne vil være. Hun er den kloge, humoristiske kvinde, som man kan se op til, men samtidig også typen, der bare aldrig kan dreje den rigtig vej til aerobic og kommer til at sige de forkerte ting på de forkert tidspunkter, hvilket gør hende menneskelig. Og derfor kan man relatere til hende og holde af hende. Hendes weblogs omhandler alt fra familie, job, venner, kærlighed og til branderter. Jeg har ved dette indlæg i stor latter gennemgået '1001 tårs tøsetanker' for at finde et par citater til indlægget her og give jer (der måske ikke kender bøgerne) et indtryk af, hvor skønne de er. Det har været et stort underholdningsmoment for både mig og HG, der blev sat til at citere. Her kommer, efter svære overvejelser, et par af mine yndligscitater fra bogen:

Om det med sexlivet: [... Kondomet var nemlig pludselig piiiiist borte. Det er bare løgn, tænkte jeg! Nej, det var det ikke. Jeg er ikke i så meget i kontakt med mit underliv. Må indrømme, at jeg blev lettere panisk. Overvejede at bruge pincet. Følte mig som den bundløse sø og tænkte med rædsel på, at mit første barn ville komme ud som gangster med gennemsigtig maske.]

På jobbet: [... Efter det kunne jeg SLET ikke koncentrere mig. Hvorfor har jeg sådan en tøsestemme? FOLKESKOLEN. Kunne han ikke i det mindste have sagt gymnasiet? 

Hvis jeg spurgte en tyk dame om hendes vægt, og hun svarede 133 kg, så ville jeg da ALDRIG sige: "Gud, undskyld, jeg troede du vejede mindst 200 kg!" Eller til en pygmæ: "Er du SÅ høj? Jeg troede, du var under en halv meter, du virker MEGET, MEGET lille."

Bør jeg tage hævn over manden? Skrive: "Udtaler Preben, der har kone og to unge børn, trods et ansigt, der vidner om mange somre passeret. Dybe furer pryder hans pande og ..." Eller: "Konstaterer Preben med en stemme, der er så intetsigende, at man er ved at slumre hen i tanker om morgendagens vejrudsigt!"].

Det med familien: [... Så er juleaften vel overstået. Skøn aften med de obligatoriske uheld! Min far måtte køre hjem efter glemte gaver. Desværre havde min mor stadig husnøglerne. Min moster havde to forskellige sølvsko på osv.

Min kusines lille, hvide hund var ved at vælte juletræet et par gange. "Det værste ville næsten være, hvis der gik ild i den," sagde min onkel. Jeg fik et saligt smil på læberne.]

Bloggeren over dem alle: Den smukke Charlotte Heje Haase.
Jeg håber, I vil tage godt imod konkurrence og deltage. Jeg har længe overvejet en give away, men det er min store skræk og rædsel at ingen melder sig, så jeg håber virkelig, virkelig I vil deltage. :)

Jeg vil udtrække vinderen om ti dage - lørdag d. 25. august. Der vil komme et indlæg, når vedkommende er fundet, og hun vil få besked både her og via mail - så husk at skrive dine kontaktoplysninger (altså mail). :)

Tilbage er kun at sige: Held og lykke!

Læs mere om Lakrids by Johan Bülow her
Læs mere om Charlotte Heje Haase her 

 

 

53 kommentarer:

 1. Jamen selvfölgelig ska man da deltage :)
  Ja, jeg tror ikke jeg behöver skrive så meget om mig selv og hva jeg er for én...det har du vist allerede haft "fornöjelsen" af ;) Og også af min, ikke när så fantastiske blog, som din er. Jeg må si at jeg er imponeret over at du overhovedet gider bruge din tid på at läse det jeg forsöger at få skrevet ned...
  Fandt frem til din blog gennem FB engang for nogle måneder siden, og har siden väret en ret så fast läser :)

  Rethe@sol.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig læser jeg med! :) Og din blog ER fantastisk - det er rigtig mange af dem derude i blogland. Hvis man har noget på hjerte, er det aldrig helt skidt. :)

   Slet
 2. Ej hvor er det en lækker give-away og jeg er jo vild med bøger! :)
  Jamen jeg hedder Kamilla, jeg er 21 år, jeg har blogget i lidt over et år nu, og jeg er nærmest helt afhægning af blogland! :)

  Min mail er millamusen@jubii.dk og jeg bliver self også lige fast læser. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kamilla

   Tak fordi du vil deltage - ja, jeg kender jo lidt til dig fra blogland. :)

   Slet
 3. Tak for den søde kommentar på min blog :)

  Deltager gerne i din give away - det lyder som et par bøger, der nemt kunne falde ind under min interesse. Og god lakrids, det kan man jo ALTID bruge :)

  Et lille råd: Hvis du gerne vil have din give away (-og blog) ud til så mange som muligt, så kontakt Helle, der har bloggen http://dkgiveaway.blogspot.dk/
  Her har hun samlet størstedelen af de give aways der er i blogland, og hvis du skriver til hende, om hun vil dele din give away på sin blog også, så er jeg næsten sikker på at du får et ja :)

  Det har jeg i hvert fald gjort, når jeg har give aways ;)

  Jeg har først lige fundet din blog, efter du kommenteret på et af mine indlæg. Ser frem til at følge dig og din blog.

  Kh. Lisa // Lille Lisas Univers // lisa.s.hansen@live.com  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisa

   Tak for rådene og kommentaren. Er glad for at se dig herinde. :) Ja, lakrids kan man altid bruge - det da bedre end 'lokum'. ;)

   Slet
 4. Sikke nogle lækre præmier - Jeg er først faldet over din blog i dag og glæder mig til at følge den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marlene

   Tusinde tak. :) Og held og lykke i konkurrencen.

   Slet
 5. Jeg vil meget gerne deltage i denne fine give away.
  Min datter Heidis tidligere kat, som også var hvid, havde også to øjenfarver.
  Tak for din kommentar på min blog.

  Elisa.with.nielsen@gmail.com

  www.kreaman.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Elisa

   Selv tak for kommentarer. :) Bare af interesse: Var din datters kat også døv som vores? Jeg ved at hvide katte har stor chance for at blive døve og at blå øj(n)e forøger chancen, men det er jo ikke alle, der er det.

   Held og lykke i konkurrence.

   Slet
 6. Sikke da nogle fine præmier! Mums :) Jeg er blevet fast læser af bloggen :)

  sofievaupel@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sofie (bliver altså ved med at se en ost for mig, når jeg ser dit navn, fordi jeg tænker på din blog. ;)).

   Tak for kommentaren og held og lykke i konkurrencen.

   Slet
 7. fast læser :)

  Se gerne mine give-aways hvis du har lyst :) har heller ikke så mange faste læserer

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christine

   Jeg kigger forbi - altid SÅ fedt at finde nye blogs. :) Held og lykke i konkurrencen.

   Slet
 8. Fast læser <3 Du har en rigtig fin blog!
  Har også selv en giveaway kørende som du er velkommen til at deltage i :-) Min blog er meget ny og har derfor ikke rigtig nogle der har set jeg har den kørende.

  stefaniehenriksen@hotmail.com

  http://fashionbystefanie.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stefanie

   Det er jo dig med den fede header med fjeren! :) Jeg kigger forbi din giveaway - jeg har dog på fornemmelsen, din blog er en af dem, der i løbet af få uger får rigtig mange læser. Nu har jeg temmelig længe været læser i blogverdenen, så jeg plejer at kunne spotte dem. :)

   Held og lykke i konkurrencen.

   Slet
 9. Hej Line! Tak for din søde kommentar på min blog - efter den blev jeg jo nød til at kigge forbi! Lækker konkurrence! Jeg er en rigtig bogorm og elsker at læse, så skal helt sikkert være med! Er blevet fast læser! :)

  Lidt om mig.. Jeg hedder Rikke men alle kalder mig 'Prik'. Jeg er 23 år og bor i en lille havneby ved navn Faaborg på SydFyn - i egen lejlighed med min forlovede(som jeg forøvrigt har 2-års dag og 1-års forlovelses dag med nu på mandag den 20/08). Jeg elsker at blogge og det er min hobby! Hvis du vil vide mere, kan du læse om mig på min blog - som du jo allerede kender til! :)

  prik@hotmail.dk
  http://believeinbutterflies.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke

   Først og fremmest tillykke med årsdagen. :) I do believe in butterflies! c",) Lidt sjovt med dit blognavn, for jeg ææælsker sommerfugle! Held og lykke i konkurrencen - det lyder til, bøgerne ville få det rart hjemme hos dig. :)

   Slet
 10. skøn give away og du kan se med glæde at der er en del der gerne vil være med :)

  jeg deltager med glæde :)

  helle@mody.dk

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle

   Tusinde tak for hjælpen! :) Er SÅ glad for, jeg fik tippet om din blog. Man finder så mange blogs, man ikke anede eksisterede. Held og lykke i konkurrencen.

   Slet
 11. Har lige fundet din blog gennem Helles Give Away blog - her er rart, så jeg skal nok komme igen : )
  Og deltager med glæde i din Give Away. Krydser fletningerne for mit held!

  mail@stjernekyz.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Liv

   Tak for kommentaren. :) Jamen, du skal være velkommen tilbage. Held og lykke i konkurrencen.

   Slet
 12. Hej !! jeg har først lige mødt dig nu.....er selv helt sprit ny blogger, vi snakker om mindre end en månede!! men det er sjovt! min blog hedder "Lissen" og kan ses HER
  med venlig hilsen
  Lissen
  lissen1966@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lissen

   Yay, en ny blog - så kan jeg følge med fra start. :) Held og lykke både i min konkurrence og med din blog.

   Slet
 13. Jeg har lige opdaget din blog gennem "Giveaway i Blogland" :-)

  Vil super gerne deltage :-)

  Vh stephanie
  agf_fanen@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stephanie

   Velkommen til og held og lykke i konkurrencen. :)

   Slet
 14. Sejt, Line. Jeg behøver dog ikke deltage da jeg allerede har Charlottes fede bøger med søde kommentarer. ;) Men held og lykke med udtrækning af en vinder. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tark, tark, Betina - ja, du kan jo sige god for bøgerne. :) Er sikker på, de nok skal finde sig et godt hjem.

   Slet
 15. Tak fordi du tog dig tid til at smutte forbi og lægge en kommentar på mig!
  Hvis du har lyst kan du også like mig på facebook
  Facebook.com/ThePictureOfMary

  Huge hugs Gittemary.com <3

  SvarSlet
 16. Jeg er ved at være færdig med en bog og jeg ved ikke helt hvad jeg så skal igang med. Måske det kunne blive disse :-)
  Og lakriden... Mmm! Skøn, skøn give away. Jeg håber jeg er rigtig heldig her.

  Jeg glæder mig til at følge bloggen.

  Hilsen Frk Hansen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Frk. Hansen

   Tak for kommentaren - ja, kan kun anbefale bøgerne; Charlotte er svært underholdende! c",) Held og lykke i konkurrencen.

   Slet
 17. Hej
  Jeg er helt ny læser på din blog men jeg glæder mig til at følge med (:
  Kig forbi min blog og giveaways!

  God sommer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsti

   Tak for kommentaren og tippet om din blog. :) Held og lykke i konkurrencen.

   Slet
 18. Jeg er ny på siden :) Og faldt over din Give Away, som forøvrigt, er virkelig lækker! Håber jeg vinder, og glæder mig til at følge med her :) Se mere på min blog: www.simoneskrea.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Simone

   Velkommen til og tak for tippet med din blog. :) Held og lykke i konkurrencen.

   Slet
 19. Lækker give away - vil gerne være med. Jeg er ny læser, og glæder mig til at se, hvad der følger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pernille

   Velkommen til. :) Og held og lykke i konkurrencen.

   Slet
 20. er ny læser af din blog, men den er fangende :-)
  jeanetbodilsen@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jeanet

   Tusinde tak. :) Held og lykke i konkurrencen.

   Slet
 21. Jeg har også lige opdaget din blog via en kommentar du har lagt på en anden blog (kan ikke huske hvilken).
  Lyder som nogle spændende bøger, så jeg vil gerne være med i konkurrencen ;o)

  :o) Karina

  PS. Jeg er at finde på www.bogmaerket.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karina

   Tak for kommentaren. :) Held og lykke i konkurrencen.

   Slet
 22. Jeg opdagede din blog da du kommenterede et af mine indlæg. Jeg elsker spacemermaid, så jeg er NØDT til at deltage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi

   Oh ja, er det ikke dig med River Island? Space bliver da glad for at høre, at der er så mange, der er interesserede i at vinde hendes dejlige bøger. :) Held og lykke i konkurrencen.

   Slet
 23. Jeg fandt din blog via en anden blog i dag og deltager gerne i denne sjove og søde give away :)

  SvarSlet
 24. Hej Susie

  Du skal være velkommen. Bare husk at melde dig til som fast læser, og skrive kontaktoplysninger (mail), så jeg kan få fat i dig, hvis du vinder. :)

  SvarSlet
 25. Hej :-)

  Jeg fandt din blog via Give Away bloggen, og jeg er ny læser hos dig - jeg glæder mig til at sidde og læse din blog her i aften :-)

  Skøn Give Away du har lavet. Bøgerne lyder udfra din beskrivelse som nogle bøger, jeg ville nyde at fordybe mig i, mens jeg guffer den så berømte lakrids (som jeg endnu ikke har smagt).

  Kh
  Louise
  lolsendk@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise

   Ja, jeg syntes nok, der var en læser mere end der plejer. :) Du skal være så velkommen. Held og lykke i konkurrencen.

   Slet
  2. Hej Line :-)

   Mange tak skal du have :-)

   Jeg har fået læst lidt tilbage på din blog, og hvor er jeg dog glad for, at jeg har fundet din "legeplads", for du skriver vel nok godt. Derfor glæder jeg mig meget til at følge dig fremover :-)

   Jeg ville vildt gerne se fotos fra dig og HG's hjem, for det lyder til, at I bor virkelig dejligt med en personlig stil. Laver du ikke nogle bolig indlæg? Eller har jeg bare ikke læst langt nok tilbage endnu til at finde indlæg med fotos af jeres hjem?

   Ønsker dig en dejlig weekend med håbet om, at du er kommet ovenpå igen :-)

   Kh
   Louise

   Slet
  3. Hej Louise

   Tak fordi du gider læse tilbage. :) Det har egentlig været planen at få billeder herind, er bare aldrig nået så langt endnu. c",) Jeg ville lave et lille indlæg med yndlingsstederne og nogle af de ting/møbler, jeg elsker særligt højt. Og så smække dem op med fotos af, hvordan her så ud, da vi overtog huset for et par år siden. Også for at vise, hvor meget man kan gøre for få penge. Vi overtog nogle af møblerne, der stadig var her (dødsbo) og malede dem og satte dem i stand. Vi har gjort sat en ære i at gøre mest mulig for færrest mulig penge. :) Bl.a. står køkkenet i urørt stand (udover nyt gulv). Vi malede, satte lidt wallsticker op og forsøgte at holde det lidt i gammel landstil - uden at rive 70'er elementer ud og erstatte dem med nye. Køkkenet er der dog nogle få billeder af i indlæget her: http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/2011/08/der-er-intet-super-over-brugsen.html

   Mange hilsner, Line

   Slet
  4. Hej Line :-)

   Super skønt køkken I har, jeg er vild med, at I sådan indretter med gamle ting - det er genbrug, når det er bedst :-)

   Kh
   Louise

   Ps... Mange tak for din kommentar på min blog - den varmer og glæder meget :-)

   Slet
 26. Christina her, kommer vidt omkring i blogland og er afhængig, er pt på barsel og mens baby sover læser mor blogs...
  har også min egen blog, den er dog ikke så produktiv chrustina.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina

   Du skal være velkommen - du har lige nået det her på falderebet. Trækker vinderen om lidt. Held og lykke. :)

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...