fredag den 3. august 2012

Woohooo! Woot, woot!

Så så man lige en lortedag vende 180 grader og blive alletiders!

Startede ellers på en uheldig måde. Allerede ved midnat - da det officielt var d, 3. - fik vi et giga tordenvejr og skybrud. Og jeg fik krampeanfald med charmerende nakkedelle til følge. Måtte tage ekstra medicin og Stesolid mod kramper. Hjalp ikke et hak. Fik senere også mavekramper sooo bad. På kolikmåden - selvom jeg ikke længere er spædbarn.

Klokken syv i morges havde jeg endnu ikke lukket et øje. En halv times tid senere, fik jeg dog endelig lidt fred. Vågnede et par gange og måtte have varmetæppe på maven og krybe sammen på 'jeg lider'-måden i fosterstilling.

Så da jeg vågnede her kl. 17 og dagen stort set er gået, var forventningerne ikke store. Men så så man lige HG være verdens sødeste (- det er han nu altid). :)

For nu er disse på vej til mig:

Ballerinaer fra Stylesnob - er de ikke bare fede?! Et par sko, jeg rent faktisk burde være i stand til at gå i. Har længe beundret dem på Betinas fødder - Betina fra Styled Our Way that is. Hvis I ikke allerede kender hende og Kamillas blog, bør I kigge ind. Den er så fiiin, deres blog. Er vild med Kamillas store smykker og lidt mere rebelske stil, som (synes jeg selv) er meget lig min. Hun har det smukkeste ansigt, og så har hun - ligesom mine forældre - en Coton De Tulear (bomuldshund), Sofus (skulle mine forældres vappie egentlig også have været kaldt). Betina har en meget feminin stil. Hun er yndig, fin og lille. Ville ønske, jeg var hende! Og har som sagt længe beundret hendes smukke ballerinaer. Hvis du godt kan lide at læse om mode er deres blog et rigtig godt bud.

Nu er skoene så på tilbud. De fås også i sort og cognac. Sort er lidt dyrere end de andre to farver, men er pt. udsolgt. Hvis skoene er ligeså dejlige at gå i, som jeg håber, vil jeg ønske mig cognacfarven i fødselsdagsgave (uh yeah, soon soon!).

Vil du selv ha' en kigger på skoene, så fås de her: http://www.izabellasko.dk/ballerinaer-ballerina/stylesnob-cika-ballerina-i-taupefarvet.html 

De har bl.a. også denne fede ugletaske, som er sååå mig, men alt, alt, ALT for dyr til, jeg nogensinde kommer til at eje den.


Nu vil jeg så vende tilbage til min bog ("Stjernevej" af Lise Nørgaard, som jeg læser hver sommer) og drømme om mine Stylesnob og håbe, posten løber hurtigt. Can't. Wait!


4 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle fantastiske ballerinaer :-)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, de er mega skønne, ik? Fik at vide i dag, de venter på posthuset. Glæder mig til i morgen og håber, de er helt fantastiske at have på! :) Tak for din kommentar og kigget.

   Slet
 2. Jeg så de der ugletasker her i Malmö til halv pris...
  Var det noget??

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er løgn?! Aaaarg, har lige købt en ny skoletaske. Fuck og øv! Vil ikke være fattig. Nægter! Arbejder lidt med en ide om at starte en salgsblog op - måske jeg sku' ta' og skynde mig og håbe på, det kunne få nogle penge i kassen!

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...