torsdag den 10. oktober 2013

Black twist

Onde tunger siger at man i dag ikke kan erhverve sig et par støvler til under 2000 kr. ;) Det vil jeg gerne dementere! For vi er i den grad kommet ind i efteråret, og det er nu man begynder at efterse garderoben for fejl og mangler. Støvler, frakker, vanter og andet, der skal hjælpe os til at holde varmen bliver fundet frem og jeg er sikkert ikke den eneste, der har fundet huller i samlingen og må finde pengepungen frem, hvis jeg ikke vil fryse.
          Især se det lidt sølle ud i min skoafdeling, hvor flere af mine støvler mildest talt har set bedre dage. Jeg har de sidste par uger ledt efter the pair, men i guder, hvor er det svært! Jeg har dog fundet frem til at jeg gerne vil have et par sorte støvler, der kan bruges til alt. MEN - jeg er jo ikke lige den enkle type, der nedtoner mit udseende, så de skal have et tvist. Jeg har plukket lidt ud af favoritterne blandt dem jeg har kigget på. Det er ikke alt jeg kan bruge, for enten sætter pengepungen en stopper for festen eller også gør højden på hælen; men vi er jo alle forskellige, så I skal da også have glæde af et kig på, hvad der er at finde derude.


1) House of Harlow//Sale: 1223,43 kr.//her 2) London Rebel//SALE: 263,51 kr.//her 3) ASOS collection//SALE: 188,22 kr.//her 4) ALDO//941 kr.//her 5) ASOS collection//451,73 kr//her 6) H&M//349,-//her 7) H&M//399 kr.//her 8) Underground//903,46 kr.//her 9) Anna Field//SALE 349 kr.//her 10) Anna Field//SALE 349 kr.//her 11) Even&Odd//SALE 399 kr//her 12) Oasis//640 kr.//her

Pst: Et tip! Rigtig mange lækre støvler er pt. på tilbud rundt omkring på nettet. Bl.a. har Asos og Zalando mange støvler med kæmpe rabatter, så er du en fattig kirkerotte som jeg, så kig derind, hvor der også er gratis fragt!4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, det er kun onde tunger, der kan udtale den slags. ;)

   Slet
 2. Jeg elsker nummer 3! :O

  Kig forbi bloggen - lige nu er der en giveaway om en lækker v-ring!
  http://miaekholm.blogspot.dk/2013/10/giveaway-tid-vind-en-lkker-v-ring.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er fede ik? Og så under 200,-!! Jeg kigger ind hos dig. :)

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...