tirsdag den 29. oktober 2013

Mit første Ebaykøb


Det dér med eBay, eggåz? Det havde jeg jo ligesom droppet efter min fiasko i april. Men nu er der altså lige denne her fan-fucking-tastiske blogger, der ikke alene har lavet en guide for teknik- og eBay-dummies, men som også stort set dagligt lægger lokkende lækkerier fra eBay op på sin blog. Og i dag var der disse her støvler på hendes blog, som jeg bare MÅTTE eje!


Helt ærligt - de er sgu da for fede! Og til 54,- ... så måtte jeg altså slå til. Egentlig synes jeg, den sorte version er federe, men da jeg allerede har bamsestøvler i sorte, måtte valget falde på de brune - selvom HG lokkede mig med at jeg burde købe begge par til den pris. Men jeg er bange for, de skulle blive nuppet i tolden, hvis det blev for dyrt. Og det er jo lidt luksus at købe to par, der kun er forskellige i farven.


 Men de sorte har altså lidt mere kant, ing?


Støvlerne fås også i blå og alle varianterne kan findes her

Pst: Har du forresten lagt mærke til bloggens nye header? Der er flere ændringer på vej, men de kommer lidt efter lidt. Kommenter dog gerne, om det er go or no. :)


5 kommentarer:

 1. Lækker header er især vild med din fods tatovering, går ud fra det er den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. :) Det har sådan været det billede, der går igen. Er dog ikke min fod (kan ikke blive tatoveret pga. keloid og risiko for nasty ar).

   Slet
 2. Inklusiv porto koster støvlerne jo ca. 110 kroner, så du risikerer vel alligevel, at de bliver taget i tolden?
  Så snart man køber for mere end 80 kroner (inkl. porto!) risikerer man, at de ryger gennem tolden og bliver pålagt moms og importgebyr (160 kr). Det er heldigvis ikke ret ofte, det sker, men det er dyrt, når det gør.
  Jeg håber, dine støvler sniger sig udenom :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sssssh - jeg regner med at jo tættere på grænsen, jo lettere sniger de sig over. ;) Jeg fandt et andet par, der var billigere, men så kunne jeg ikke få dem i den størrelse, jeg skulle bruge - eller jeg skulle vælge i blå.

   Slet
 3. Hej nå jeg spørge hvor man ellers kunne få disse? Og om de Kom hjem uden problemer :))

  SvarSlet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...