torsdag den 31. oktober 2013

Vintergarderobe på budget #2


1) 226,- her // 2) 56,- her // 3) 169,- her // 4) 113,- her 5) 376,- her // 6) 518,- her 7) 198,- SALE her // 8) 169,- her // 9) 113,- her // 10) 149,- SALE her // 11) 75,- her // 12) 198,- her // 13) 165,- SALE her

Så kommer anden del af 'Vintergarderobe på budget'. I dag har jeg kastet mig over Asos, som jeg ofte bruger og har brugt mange år (kan faktisk huske, da de åbnede - jeg var en af de første kunder og ejer stadig trøjen, jeg købte :)). For tiden har de rigtig mange gode tilbud, men selv ting, der ikke er på tilbud, er pænt billige. Jeg har lige investeret i jakken, som du må gøre dig selv den tjeneste at gå ind og se - den er SÅ fed!

Ligesom sidst har jeg forsøgt at fokusere på ting, jeg selv ville vælge. Denne gang har jeg satset på et outfit i neutrale farver og som altid lader jeg smykkerne spille en stor rolle. Halskæden (nr. 12) er virkelig awesome og meget stor; den går ned til navlen og er meget i stil med smykker, jeg normalt vælger. Den ville også fungerer som modvægt til den nedringede ryg. Som altid har jeg selvfølgelig valgt mange og store ringe. På denne collage har jeg valgt alle smykkerne i sølvnuancer, men de fleste fås også i guld. Armbånd (2) og ur ville, efter min mening, gøre sig rigtig fint på samme arm. Ligesom ved sidste collage, har jeg valgt hairdoughnut, men denne gang er jeg gået efter den psykotisk store udgave, der næsten er på størrelse med mit hoved. Til dette outfit ville jeg vælge mine briller (der minder om dem på collagen) fremfor linser. Til sidst må jeg lige kommentere på det overlækre tørklæde, der umiddelbart kan virke lidt outdatet med sit galaxy-look, men som jeg valgte pga. kattene, der også er på. Cats in space - Line loves! :)


2 kommentarer:

 1. Hvor er det ur dog bare fint og ønskværdigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er temmelig awesome, ik? Det står på ønskelisten herhjemme. :)

   - Line

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...