tirsdag den 7. maj 2013

Månedschallenge #5

Jeg er kommet lidt bagud her pga. sygdommen, men vil da se at få opdateret. Dag 5 er en hjemmeside, jeg bruger jævnligt. Og den er svær, for der er jo mange! Så i stedet vil jeg lave en række links over sider, jeg tjekker hver dag.

For det første er der jer, mine elskede medbloggere. De blogs jeg tjekker stort set dagligt, står ude i siden, men der er da nogle jeg tjekker oftere end andre (dvs. ofte flere gange dagligt).

Vi starter med Kamilla fra Kærlighed, shopping, tøseting. Hun har ofte flere indlæg på pr. dag, så jeg er altid lige inde og se, hvordan det går. :) Kamilla er en humoristisk, skøn og smuk pige, hvis blog omhandler alt fra hendes hverdag og det er bare hygge og afslapning, når jeg klikker mig ind. En blog, der giver mig smil på læben. :)


Næste blog, jeg tjekker dagligt er Heidi fra Dyreglad-pige. Heidis blog er meget umiddelbar; det er små hverdagsglimt og perler. Hun skriver en del om sine tre dejlige dyr - hvilket jo er noget, der glæder en dyreelsker som mig - samt hendes hverdag generelt. Ligesom Kamilla er der dagligt op til flere indlæg. Bloggen er på ingen måde prætentiøs, men dejligt ligetil, så man kan sidde og varme sig ved billeder og ord. Man kan virkelig mærke hvem Heidi er - og hun er skøn! :)


Næste blog er den anden Heidi med bloggen Stupid, sarkastisk, sensationel. Heidi er bare de tre s'er: Skør, skæv og skideskøn! Hendes blog får mig dagligt til at rulle rundt i vilde latterkrampe. Hendes blog er humoristisk, velskrevet og overskøn!


Sidste blog er den gudesmukke Christina-Chilis. Den hedder STRONG og jeg lærte den at kende, da Christina vandt en af mine giveaways (hvor heldigt for mig! :)). Christina er en modig blogger, der skriver sin mening om alt i hverdagen og ikke lader sig slå ud af noget. En personlig blog, der kryber under huden, uden jeg egentlig kan forklare hvorfor ... sådan er det bare.


Ud over disse fire dejlige damer (som jeg håber vil tilgive mig for at have nuppet deres billeder), er der et par sider, jeg også tjekker hver dag:

Facebook giver sig selv. :) Her opdaterer jeg også bloggen, følger andre blogs og følger med i, hvad de dejlige mennesker på min venneliste laver.

Goodreads er jeg også indenom stort set dagligt for at opdatere min læsning, se hvad vennerne læser og finde inspiration til næste bog.

Fyldepennen har jeg skrevet om ved flere lejligheder og du kan bl.a. læse om det under fanen (Om) Mine tekster. Jeg har et par dagbøger derinde, jeg følger, så læser jeg nye interessante tekster og følger af og til med i debatterne.

Til sidst er der Dyrenes Beskyttelse, hvor jeg ofte falder forbi og læser artikler m.v. Det var også gennem Dyrenes Beskyttelse (deres internat herovre), vi fik Samsara og Myrledyret. Jeg fandt dem under internater. Er du interesseret i at adoptere et dyr, klikker du dig ind under internater og vælger f.eks. hund/kanin, vælger et internat nær dig eller kigger og læser om de dyr internaterne har.

5 kommentarer:

 1. Nu er det mig der sidder med et smil på læben, der steg min selvtillid lige en tank opaf, tak for ordene! :)

  SvarSlet
 2. Endnu en gang 1000 tak for de fine ord(:
  Er så dejligt at vide, når nogen kan lide ens blog(:

  Din blog er også en af mine ynglings(:
  Den måde du skriver på, er så fangende, og så elsker jeg, at du elsker dyr
  lige så meget som mig(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heidi. :) Det glæder mig, du kan lide indlægget.

   Slet
 3. Line! Hvor er du dog sød. Jeg er opslugt i eksamenshelvede og ser først dine pæne ord nu. De varmede helt vildt, specielt med deadline på mandag og dårlige nerver omkring hele projektet. Ih du er skøn altså! :)

  SvarSlet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...