tirsdag den 14. maj 2013

Dagdrysseri og challenge #14

Jeg synes, dagene går så stærkt for tiden. Måske fordi her for en gang skyld er travlt? P. og hans kammerater var her i weekenden og det blev en rigtig hyggelig dag, hvor vi sad på terrassen og spiste for første gang i år. De overnattede i telt i haven, der heldigvis hverken fløj væk eller blev oversvømmet - tak til vejrguderne for dejligt vejr! :)

Om søndagen slappede vi af i solen på terrassen med bøger og drikkevarer. Myrledyret og Samsara var ude og øve sig i det nye, frie liv. Senere tog vi en køretur rundt på øen og var en tur nede ved Helligdomsklipperne. Det er mange år siden, jeg har gået så langt, så jeg nød det i fulde drag ... selvom det var hårdt og krævede en del pauser undervejs. Mandagen sov jeg væk, ligesom jeg også var ret død i går. I dag er gået med at pakke giveaways, der skal af sted til et par glade vindere samt ren afslapning og i morgen er det scanning og undersøgelse af nyrerne. Derefter skal der købes de sidste til ferien om ti dage samt en tur om optikeren, der forhåbentlig kan give mig et skarpere syn.

Hyggelæsning i solen og med udsigt til sidste års investering: Ballerinaerne fra StyleSnob

En Ri-Ra (Samsara) i vindue ... verden er stadig lidt farlig.

Myrledyr sover tungt efter en lang, spændende dag.

En blogger med godt fat i rækværket ... nævnte jeg, jeg er EKSTREMT højdeskræk?! Føler en ubændig trang til at kaste mig ud og få det overstået.

Det virker meget mere frygtindgydende langt IRL

Det er helt så det slører for øjnene ... #/
Dagens challenge er btw. familie, men da jeg ikke involverer min familie i bloggen, lægger jeg ikke billeder og personfølsomme oplysninger ind om dem. Men I kan da få lidt info, så jeg har valgt ti punkter ud:

* Jeg har tre brødre, hvoraf den ene er en halvbror, jeg ikke har set siden jeg var fem år. Den ældste bror er halvandet år yngre end jeg og arbejder på Christiansborg. Den yngste er ti år yngre end jeg og studerer statskundskab på RUC.

* Jeg var med til fødslen, da min yngste bror blev født i '91 (jeg var knap ti år).

* Af bedsteforældre har jeg kun min mormor tilbage. Hun bor stort set overfor mine forældre. Hun flyttede til øen i '92 efter at have boet størstedelen af sit liv i Hvidovre.

* Begge mine forældre er uddannet indenfor apoteksvæsnet og begge pensionerede i dag. Da de fik apotek herovre i '87 havde de ingen tilknytning til øen - det var min fars første besøg herovre, da han skulle se det apotek, han skulle eje. Min mor stod for huskøbet og da vi flyttede ind, havde min far aldrig set det. Der er en alderforskel på 13 år mellem mine forældre. I 1956 sagde min farmor til min far: "Din kone er måske slet ikke født endnu ..." Få måneder senere kom min mor til verden. Så hun fik ret min mommen.

* Jeg ser mine forældre og mormor hver søndag, hvor vi spiller kort og spiser sammen.

* En gang om året rejser jeg væk en uge med mine forældre og mormor, mens HG passer hus og dyr.

* HGs mor døde i '95 og vi har ikke kontakt til hans far og den nye drag... kone! Vi ser dog jævnligt hans bror, der er gift med en gudesmuk og dejlig pige med grønlandske aner. Sammen har de en dejlig dreng på otte år. Min svigerinde er født samme årgang som jeg (der er kun godt en måned mellem vores fødselsdage). Min svoger er fra 1974.

* Jeg havde min oldemor indtil '92 (hvor jeg var 11 år). Jeg havde meget tæt kontakt med hende og savner hende stadig, men hun nåede at blive 93.

* Jeg holdt meget af HGs mormor og morfar, som jeg nåede at kende mange år, før de gik bort. Især HGs morfar (der døde sidst) var jeg tæt på og savner rigtig meget.

* Mine forældre hedder ikke 'mor og far', men 'Mossie og Fålock', ligesom min mormor er 'momo' (og farmor og farfar var 'meen og mommen'). HG kalder dem det samme og er meget tæt på dem. Især på min mor, der virkelig tog ham til sig som en lille fugleunge, da han kom ind i mit liv.4 kommentarer:

 1. Ej de ballerinaer er SÅ flotte! Har selv haft dem, men de er desværre gået i stykker :-(

  Kig gerne forbi min blog: www.voresboble.dk
  /Amalie

  SvarSlet
 2. Jeg lider virkelig meget af højdeskræk.
  Bare tanken om at jeg skulle ned af de trapper på billederne gør, jeg kan få det helt dårligt.
  Fordi er sikker på, jeg ville få det skidt ved at gå ned af de trapper.

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Tusind tak for dine mange, søde kommentarer :D
  Jeg er blevet fast læser af din blog nu, den ser vildt spændende ud!

  SvarSlet
 4. Kender godt det med højdeskræk.. puha, jeg frøs næsten til is førhen og klamrede mig til alt jeg kunne, førhen, men det er bare som om at dén er forsvundet med tiden.
  Prøv for fremtiden at lade være med at kigge ned, bare kig ligeud, helt roligt og så tag et skridt ad gangen. Jeg syntes personligt, at hvis jeg stod og kiggede alt for langt tid på, hvor langt der egentlig var ned, SÅ gik det helt galt.
  Håber mit lille råd, kan hjælpe bare lidt :)

  Kram!

  SvarSlet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...