onsdag den 1. maj 2013

Månedschallenge

Da der er kommet mange nye læsere til (og mange tak for det! :)) tænkte jeg, jeg denne måned ville lave følgende challenge, så nye kunne lære mig bedre at kende:


Og det vil så sige, at denne dags indlæg skal være et nyligt billede af mig selv (ARG!) samt fem facts. Egentlig passer det mig fint med et lidt let indlæg i dag, da mit hovedet stadig sidder omvendt på og hjernen er taget på ferie pga. infektionen. 

Jeg er ikke lige typen, der jævnligt får taget billeder af mig selv, så dette gnidrede af Zappen og jeg, der er næste tre uger gammelt er faktisk det nyeste, når man ser bort fra det lidet charmerende sofabillede fra forrige indlæg.

 
Okay, så er det random facts ... hm, hm, hm.

* Jeg bruger kontaktlinser styrke -3,25 (nærsynet) på det højre øje og -3,00 på venstre, men er begyndt at få problemer med at se, så jeg skal nok have sat styrken op.

* Mit første hjem var i Blytækkerporten i Avedøre, hvor jeg kun nåede at bo få år, før flyttede videre til Hvidovre. Da jeg var 6 flyttede vi til Allinge på Bornholm, hvor jeg boede indtil for 3 år siden. Nu bor jeg i Rø (nær Gudhjem).

* Jeg har i mange, mange år ønsket mig en sealpointed Hellig Birma (det er en katterace, kan jeg tilføje ;)).

* Jeg HADER rod ... hvilket ret beset passer meget dårligt med det faktum, at jeg er verdens største rodehoved.

* Jeg sover meget uroligt. Jeg sparker, skriger, hvæser, hyler, græder, griner, slår og går, i perioder, tilmed i søvne. I går faldt jeg i søvn på sofaen, men efter et par urolige timer, satte jeg mig pludselig ret op og ned og hvæsede arrigt: "Det kan jeg jo ikke vinde!!" ... hvorefter jeg lagde mig ned og sov pænt og roligt videre.

Forresten har jeg - apropos dette egocentrerede indlæg - overvejet at lave en spørgerunde, da jeg oftere og oftere får spørgsmål pr. mail. Det er alt lige fra hvilken kat Zappen er, til hvad jeg fejler, om jeg kan henvise til en side om min sygdom til hvad jeg har fået sprøjtet i mine læber (og igen: Intet - det er altså ægte nok, der er bare hestegener i familien. ;)). Men jeg gider heller ikke sparke et større projekt i gang, hvis interessen ikke er der, så giv gerne et pip, hvis du ønsker en spørgerunde som også vil inkludere muligheden for at smække ønsker til indlæg på banen.6 kommentarer:

 1. Jeg elsker sådan nogle challenges! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt - så har jeg i hvert fald én læser denne måned! ;)

   Slet
 2. Jeg glæder mig til at følge med! Og jeg tror sørme jeg hopper med på vognen med din challenge, den lyder sjov!

  SvarSlet
 3. Jeg er også lige begyndt på en challenge! :))

  - og en spørgerunde ville være super!

  resofikka.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har lige kommenteret hos dig - det er hyggeligt at have nogen at følges med. :) Og tak for spørgerunde-tilbagemeldingen.

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...