mandag den 6. maj 2013

Når en blogger går i bro

Jeg ved godt, jeg er ret stille i disse dage. Men jeg kan simpelthen ikke komme op i gear og slippe af med bakterier en masse. I morgen skal jeg have svar på de nyeste prøver og jeg har bare sådan på fornemmelsen (nej, jeg VED bare!), de ikke viser noget, selvom jeg intet magter og ligner noget, der er slæbt ind af en kat. Begynder at hyle som en udhungret nyfødt, hvis (NÅR!) jeg får den besked.
          I søndags blev der taget et billede af mig og jeg ser ti år ældre ud end jeg er (og jeg ser ellers rigeligt rynket og slidt ud som det er!) med grålig hudnuance og spaltet hår. Mine negle flækker for et godt ord og mit hår ligner noget, der har været udsat for en treårig, der leger frisør. I armhulerne er lymfekitlerne poppede op til tennisboldstørrelse, så mine arme stikker ud til hver sin side, som er jeg en tændstikmand, kradset ned af et børnehavebarn; men jeg magter ikke, at noget rører ved min sarte feberhud og kirtlerne, der desperat skriger på det ferierende immunforsvar om at sætte ind. Kort sagt: Jeg ser mindst lige så ringe ud som jeg føler mig! Jeg har kun lyst til at sove, sove, sove, men vågner alligevel konstant, fordi jeg skal tisse eller har ondt i blæren. Hvis testen ikke giver forklaring og jeg ikke får ny penicillin i morgen, er jeg nødt til at daffe til lægen ... men jeg MAGTER det ikke! Det er problemet med læger: Man har brug for dem, når man er syg og når man er det, magter man ikke at slæbe sig af sted. Kender I den følelse? Og så har vi så pisse laaaangt til lægen. Hvad har man ikke lyst til, når man har ondt, feber og er syg? At skulle holde sig oprejst flere timer, før man igen kan komme hjem i seng! #(

Anyway, nu ved I hvorfor der er ret uinspirerende indlæg herinde i disse dage. Jeg er heller ikke god til at få sendt kommentarer til alle jer derude, som jeg følger. Vid dog, jeg læser med hos jer og sender telepatiske svar - jeg magter bare ikke at få tæsket pølserne i tasterne. Jeg håber, jeg vender stærkt tilbage snarest. Kryds fingre for, mine prøver er spækket med nasty ting, så jeg kan få et ordentlig skud penicillin (igen igen)!

Aldrig så jeg så store poser ... det er lige før mine øjne er væk.

6 kommentarer:

 1. Kender det selv, at man har så store smerter, at man bare håber at testen viser man har det, så man kan få den skide pencilin, så man i det mindste er smerte frit i noget tid!
  Jeg krydser fingre for god bedring snarest.
  Og desuden ser du slet ikke 10år ældre ud på det billede, du ser rigtig smuk ud, ligesom på alle dine andre billeder.
  Skal dog indrømme jeg til tider har misundt dig dit smukke ydre. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kamilla, du aner ikke, hvor dine altid SÅ søde kommentarer varmer!! Og ja, du kender jo selv hele rumlen.

   Slet
 2. Vi kan jo alle ha den slags perioder og det skal der også være plads til.
  Brug energien på at blive raske :D

  Kan ikke se de der poser du snakker om på billedet. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jeanette, det var sødt sagt. :) Og ja, jeg vil prøve at bruge energien på at lade op og blive rask.

   Slet
 3. Jeg håber snart, du får det bedre! :))

  Det lyder til, at du, rent ud sagt, har det af helvedes til. - dog ser det ikke sådan ud på billedet nederst, jeg synes, som de andre, at du ser rigtig smuk ud. :))

  Jeg har tit tænkt på, don't hate me for this, at du måske skulle prøve noget andet end al den medicin... Ja nu har jeg skrevet det.
  ... Jeg læste i et indlæg at sådan noget irriterer dig en smule, og jeg citere:
  "Overdrevne helsefreaks, der skal påpege, hvor usunde vi andre er og bebrejder folk, at de tager medicin, ryger o.lign." Ja det med medicinen... For meget medicin kan bare ikke være sundt. Jeg er ung og ved ikke så forfærdelig meget og er meget uerfaren, men min sundefornuft og mavefornemmelse siger mig, at det medicin kan godt blive for meget. - og jeg synes så godt om dig!! Derfor vil jeg så gerne have, at du får det bedre - for det lyder en anelse voldsomt.

  .. Ja med alt det, vil jeg bare gerne frem til, at du måske skulle prøve noget alternativt? Hvis du er frisk (ikke fysisk..), og lidt åbensindet. Jeg har nemlig prøvet noget der hedder EFT. Det er lidt svært at forklare, hvad det præcis er - for jeg forstår det ærlig talt ikke, men det er effektivt. Jeg var hos en lidt ældre mand, som hedder Asbjørn Simonsen. Han kan hjælpe med lidt forskelligt, ved jeg, ja aalt muligt.
  Her er hans nummer 40 26 14 41 og hjemmeside adresse http://www.celestra.dk/kontakt.aspx
  Jeg kan personligt ikke heeelt finde ud af hans hjemmeside, men min mor hjalp mig. Asbjørn er sindsyg flink og dygtig, så jeg synes, du skal undersøge lidt.

  Det er bare et tip, og jeg forstår, hvis du synes, det er lige meget og at du ikke rigtig gider.
  Jeg håber sådan, at du får det bedre søde Line! Du er meget inspirerende, og har en rigtig flot blog - som jeg jo følger. Så er du også virkelig sjov! :D

  Mange knus og gode tanker fra Rebekka! :))

  (uha - jeg har jo skrevet en mindre roman..)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Rebekka

   Tusinde tak for din lange og søde kommentar. :) Det rører mig virkelig, at du har taget dig al den tid! Jeg ved at mange faktisk bliver syge af deres egen medicin og har også kørt perioder, hvor jeg har været nede på absolut minimum, hvor jeg kun får det, der så at sige holder mig oprejst og i live. De første dage er altid hårde. Derefter får jeg en periode, hvor jeg blomstrer op og min krop føles mere i balance og jeg svæver på en lyserød sky ... og så kommer nedturen, hvor kroppen ramler sammen og jeg kun kan ligge og intet andet. Jeg er selv meget åbensindet og mener ikke, man bare skal afvise ting, fordi det ikke er en del af 'normal behandling'. For at sige det mildt, har jeg haft en del problemer med det etablerede behandlingssystem, så jeg har også været i den alternative verden - healing, meditation, zoneterapi, kiropraktor, specialkost m.v. Det mest effektive har været kiropraktoren, hvor jeg gik jævnligt og fik sat leddene på plads, men det blev for dyrt i længden. Jeg vil dog kigge på EFT, som du nævner.

   Da der snart er årlig informationsdag om min sygdom leger jeg lidt med tanken om et længere indlæg, hvor jeg fortæller om mit sygdomsforløb og de forskellige behandlinger, jeg har prøvet samt linker til informationssider - også fordi flere har spurgt ind til, hvad jeg fejler eller spurgt 'kan det være det, JEG fejler' (når jeg har skrevet om sygdommen).

   Jeg takker endnu engang for din lange, velskrevede kommentar - hvis du anede, hvad det betød! :)

   - Line

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...