fredag den 15. november 2013

Det' en smagssans #2


I de sidste par dage har HG og jeg testet endnu et par af produkterne i den kasse, jeg fik fra Isis. Denne gang er det Nellie Dellies, vi testede.

Nellie Dellies er en række produkter, bestående af saltlakrids, sød lakrids, skumlakridser og vingummier, der er sødet med plantet Stevia i stedet for med sukker. Isis reklamerer med, de ikke går på kompromis med den gode smag, trods det lave fedtindhold, så det har vi især lagt vægt på i vores test - holder smagen?


Overraskelsen og testvinderen blev saltlakridsen, hvilket kom noget bag på mig, da jeg normalt ikke er til saltlakrids! Derfor var jeg også lettere skeptisk, men både HG og jeg har valgt at give produktet fem ud af fem stjerner. Lakridserne er små i det i forhold til mange andre produkter, hvilket har den fordel, man spiser mindre. Normalt er jeg typen, der tømmer en pose på fem minutter; Nellie Dellies poserne har dog fået lov at ligge på bordet nogle dage, før de er blevet tømte - selvom vi har delt! Lakridserne er hårde i konsistensen (hvilket jeg normalt heller ikke bryder mig om), men bliver blødere, når de har ligget på tungen noget tid. Smagen minder meget om Haribos Piratos og HG, der er vild med saltlakrids var ... høhø, solgt til stanglakrids over dette produkt. ;)


På andenpladsen finder man de søde lakridser, som jeg kendte i forvejen - dem bliver der nemlig gumlet mange af herhjemme. ;) Lakridserne er som deres salte fætter små og hårde. De klumper let sammen i posen og jeg elsker at have en lille klump på 4-5 lakridser i munden ad gangen. Til gengæld kan jeg nøjes med sådan en klump på en dag. Lakridserne smager ikke af traditionel sød lakrids, så er det smagen, man går efter, bliver man muligvis skuffet. De minder meget om nogle lakridser af ren lakridsrod, som min far i sin tid solgte, mens han var på apotek. Muligvis er det derfor, jeg er ret glad for dem. HG - der ellers slet, slet ikke er til sød lakrids - kan også give thumbs op til disse.


Vingummierne var der høje forventninger til, da jeg har hørt dem lovprist rundt omkring. Derfor kunne de også næsten kun skuffe ... og det gjorde de så! Smagen er meget intens og sød af bær i det man får dem i munden, men hurtigt fiser den ud og bliver lettere kemisk. Konsistensen er også lidt melet i det. Skulle jeg vælge mellem disse eller almindelig vingummierne, ville det afhænge af, om jeg var på kur. Var jeg det, ville jeg klart vælge dette produkt, men gik jeg alene efter smagen, ville jeg vælge almindelig vingummier.


Klassens store dumper og skuffelse er karamel-/lakridsbiderne ... fy for pyffer! :( Smagen er nærmest ikke eksisteende, konsistensen melet, men luftig. Godt nok er kalorierne få, men jeg vil hellere helt undvære dem end at spise disse, desværre. Jeg havde forventet en smag af sød lakrids og karamel, men karamellen kan slet ikke spores og eneste lakridssmag er kemisk.

[Produkterne omtalt i indlægget er sponsoreret af Isis]


3 kommentarer:

 1. Jeg vidste slet ikke, at det var Isis der lavede disse poser.
  Men dem har jeg smagt før, og jeg kan godt lide de søde lakridser(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Yay, en kommentar!!! Tak Heidi. :D

   De ligger heller ikke på Isis' side, men de fulgte med i kassen fra dem. Jeg er i forvejen SÅ afhængig af de søde lakridser, så det var dejligt at få lidt til lager. ;)

   - Line

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...