lørdag den 9. november 2013

New in // Black pieces


Yay, i dag kom posten endelig med min nye jakke! *Juble* Og efter rod og problemer med Miinto, sendte de en ny taske, som jeg modtog (med PostDanmark denne gang!) i går. Kan jeg lige overkomme ny taske, gratis? (Havde gavekort). I think so! For noget tid siden fandt jeg jo en lort i min taske! (Word!). Der var så en eller anden (med garanti Myrledyret), der havde besluttet at bruge min taske som kattebakke. Ahmen for the love of god. Så ud med lortet (høhø), men så manglede jeg en sort taske, så her er den. :) Denne uge var også ugen, hvor jeg fik taget mine nye Tamarisstøvler i brug. Jeg glæder mig dog til at bruge disse tre pieces sammen.

Jakke her // Støvler her // Taske - Queen in you (udsolgt)
4 kommentarer:

 1. Åh en lækker taske, hvor er jeg misundelig! :) Jeg trænger selv til en ny taske, min er lidt for lille, og så er der røget nogle metal knapper af den. Rigtig lækre ting du har fået dig. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var også ret positivt overrasket, da den dukkede op. Det var begrænset, hvad jeg kunne vælge mellem, hvis jeg ikke ville af med penge oveni gavekortet, men den er faktisk ret nice til prisen (259,-). :)

   - Line

   Slet
 2. Århh den fineste mest gennemførte blog, hvor er den dog fin!

  http://sidselkrog.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for en af de dejligste kommentarer nogensinde, Sidsel! :)

   - Line

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...