søndag den 3. november 2013

Oh, clutch up!


Min mormor kaldte dem 'selskabstasker'. Min mor 'kurverttasker'. Og jeg kader dem 'clutches'. Men uanset hvad de hedder, har jeg aldrig kunnet se pointen i dem! Man tager en taske om maser den flad som en pandekage, så man ikke kan presse en tokrone ned i den. Og i mange tilfælde filer man stroppen af, så man skal stå og stritte dumt med den. Sådan har min holdning altid været ... lige indtil i sommers. En dag blev vi inviteret til en pænere fødselsdag og pludselig følte jeg mig SÅ åndssvag, når jeg stod der med min traditionelle håndtaske, der mest af alt minder om en weekendtaske. Jeg blev sgu helt nervøs for, værterne troede, jeg agtede at flytte ind! Og jeg bemærkede, hvor elegant det egentlig så ud, når en kvinde stod der min sin clutch i et elegant greb. Den var ligesom en del af hendes outfit, som et armbånd, mens min gigataske strittede ud fra kroppen, som et appendix, der bør cuttes af - med eller uden bedøvelse! Og ret beset, eggåz, så kan jeg jo godt have min pilleæske, udvalgt makeup og dankort i sådan en sag. Så jeg gik hjem og røvpulede mit dankort investerede i denne lille sag:


Clutch fra Liquorish til 235,- SALE her

Og den er da for fed, er den ikke? Ja, jeg blev overrasket over, hvor lidt man egentlig kan have i den, men nu skal jeg også på afvænning efter jeg i mange år har haft det halve hjem med mig, når jeg er gået nogen steder (why, why?!).

Så nu har jeg samlet et lille ensemble af fine små, der gerne må bo herhjemme - selvom jeg synes, min nuværende er den fedeste (måske med undtagelsen af den sidste fra Ted Baker, der dog er nooooget dyrere end hvad jeg agter at poste af udgifter til den slags). Har du en favorit?

New Look 122,- her
ASOS 75,- SALE her

ASOS 235,- her
Ted Baker 649,- her
4 kommentarer:

 1. Jeg bruger en clutch, når jeg ikke skal have ret meget med.
  Jeg ender også altid at få pakket en hel taske med alt muligt.

  Men min favorit er klart, den du har(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Vilken HÄRLIG blogg du har:) och SÅÅÅ söta katter haha.........jag följer nu på bloglovin.

  Om du gillar inredning...kolla in min blogg idag ett stylish Manhattan hem:)

  Ha en fin vecka

  LOVE Maria at inredningsvis.se - en blogg om inredning

  SvarSlet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...