fredag den 8. november 2013

Det' en smagssans


Så er de første Isisprodukter testet herhjemme. I denne omgang er det barerne, jeg har testet. Her er en kort oversigt over min mening:


Testvinderen i denne omgang er Isis' lækkerbar, der minder mig om havregrynskugler i smag og konsistens. Generelt for barerne savner jeg mere bid; jeg ville godt have haft, de var mere mysliagtige. Denne bar er dog en, jeg helt klart selv vil købe (har lige købt hele SuperBrugsens lager) og bruge, når lækkersulten melder sig. En klar vinder i min bog! Skal jeg mane kage- eller slikcravings i jorden, vil den gøre jobbet uden at jeg føler, jeg går på kompromis.


Crunchbaren er den næste i rækken over bedst smag, selvom de tre andre barer ligger meget tæt. Denne bar får tre ud af fem stjerner. En bar, jeg gerne ville spise igen, men stod valget mellem denne og en traditionel myslibar, ville jeg dog vælge myslibaren. Baren her minder lidt om mini Rice Crispy med lys chokolade over. Er man ikke til mysli, vil disse barer dog være et godt alternativ.


En fin bar, der minder lidt om ovenstående, dog med et strejf af jordbær og hvid chokolade. Tre ud af fem stjerner.


Kokosbaren får mig desværre ikke rigtig op at ringe - og jeg elsker ellers kokos! Men her virker smagen lidt kemisk efter min mening. Nok ikke en bar, jeg selv ville købe. Dog stadig tre ud af fem stjerner.

Har du smagt barerne og er du enig?

Læs mere om disse eller andre af Isis' produkter her

[Produkterne er venligst sponsoreret af Isis til testsmagning og omtale her på bloggen.]


3 kommentarer:

 1. Jeg har kun smagt dem med kokos, og jeg er helt enig, den har en meget kemisk smag... :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Den smager lidt som Nupos kokosbar, den har jeg også et lidt anstrengt forhold til, fordi den er kemisk i forhold til deres andre barer.

   Slet
 2. Jeg elsker havregrynskugler, så jeg bliver jo næsten nødt til at prøve at købe den første(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...