tirsdag den 16. august 2011

Country girl

Det har været travle dage (skøøønt!). Dage, hvor der ikke engang har været tid til at skrive. Min yngste bror passer hus og dyr for mine forældre, mens de er på ferie. Han er familiens efternøler - ti år yngre end mig. Men for gammel til at gide 'Ferie i Danmark' med forældre og mormor (navnlig sidstnævnte!). Han rejser snart selv - på højskole - før han skal videre i uddannelsessystemet. Så i går holdt vi en afsked/hygge-aften med film, spil og snask (primært til de herrer, da denne moster (stadig, altid, desværre) er på kur. Mens mænnerne smæskede i chips og dip *savle* (jeg mener: Puha, det smager jo rædsomt!), udvalgt jeg mig alt for mange vingummier og prøvede ikke at indånde samtlige chips i en dyb indånding (nøjedes med én ..., okay tre! minimini chips med dip), mens skålen kom i sikker forvaring hos HG. Da filmen startede havde jeg dog slet ikke tid til at drømme om usunde sager, for FUCK, en fed film! For de, der ikke har set den, kan jeg kun anbefale, man kommer i gang!
Handlingen er egentlig rimelig simpel og der er ikke det vilde action og store armbevægelser, men det er denne enkelthed, der er med til at gøre filmen god - og jeg tror, man kan se den mange gange og stadig finde nye dybder. Hovedpersonen er den unge, Sam (Rory Culkin - bror til den mere kendte Macaualay Culkin fra "Alene hjemme"), der bliver mobbet af skolens 'fat boy'. Sam klager sin nød til sin storebror, Rocky, der finder på en plan om hævn. Sammen med et par storebroderens kammerater, lokker de 'fat kid' til en falsk fødselsdagsfest, hvor de vil tage ud at sejle og spille 'thruth or dare' og på den måde give mobberen en lærestreg. Med i båden er også Sams veninde og girlcrush, Millie, der dog ikke kender til planen. Hvad de unge dog ikke har taget højde for, er at mobberen viser sig blot at være en sølle stakkel - som ikke er helt så usympatisk endda. Men er alle med på at droppe planen, når man har gearet sig helt op til den store hævn? Se selv! Btw: Fat kid er i dag tynd hottie på 25! (Filmen er fra 2004).
(Fedt)klumpen!

Efter filmen spillede vi "Ego" og talte indtil det var tid til hundeluftning og tage hjem.

I dag har vi så været hundepassere, da lillebror skulle til noget vennehygge. Så vi hentede Pulsvapsen her hjem. Da det samtidig har været fantastisk vejr (resten af 'sommeren' taget i betragtning) gik vi laaang tur (havde nær troet HG måtte hente bil og transportere mig resten af vejen hjem ... av av av!). Det var bare så smuk en tur, at man hele tiden liiiige ville lidt videre. Desværre havde vi kun skodkamera med (rent tilfælde), hvilket var rigtig ærgerligt, da der virkelig var mulighed for nogle helt fantastiske billeder.
Mig og Puls-vapsen
Denne fætter stødte vi også på (beklager det slørede billede #¤%&/()= kamera!).
Hav med både og det hele!

Så har jeg vist også spammet jer med nok billeder for i dag. Har tusinde mere ... det var svært at vælge! c",)

2 kommentarer:

  1. Oh yes, Mean Creek er i den grad super :)
    Men jeg crusher også på alle Culkin brødrene.

    SvarSlet
  2. Eeeej, en kommentar - og fra en læser jeg ikke kender til! Yay - tusinde tak, Stine, for at gøre den gamle kæ... æhm, denne unge, yndige mø *HOOOST* meget lykkelig på en ganske kedelig mandag! :)

    ... And would you belive it - det er først lige gået op for mig, at Macaulays forældre har ladet ham klone! Jep, så observant er jeg! Kan dog bedst lide ham, der spiller 'Fuller' i "Home alone" (hvorfor lagde jeg ikke lige mærke til den slående lighed noget før?).

    SvarSlet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...