torsdag den 11. august 2011

♫♪♪♫ "Når regnen regner oppe på taget ..." ♫♪♪♫

What to do on a rainy day? Tja ... jeg blev vækket udsædvanligt tidligt af HG, der havde besluttet sig for at vække mig hvert kvarter ved at snorke som en søløve med næsepolypper. Forsøgte at læse i "Mammutjægerne" jeg nu er gået i gang med, men havde ligesom ikke koncentrationen til det - slet ikke med nasalt hornorkester, der blæste højre trommehinde over i venstre side. Havde sådan set også besluttet at få noget ud af dagen, nu da jeg endelig er feberfri.

Stod op og lavede morgenmad - hvis man kan kalde det dét. Er tilbage på Nupo, kombineret med en anelse 'normal' sund kost. Smækkede en shake sammen, smurte en halv skive rugbrød, lavede grøn the og tog mit æble... *kvalme* ...cider... *svælge* ... eddike *opgylpning* -shot. Er her på fjerdedagen blevet helt ferm til dem. Og så skulle det hjælpe forebyggende på blærebetændelse og sætte forbrændingen i vejret (tvivler lidt på det sidste). Og i flydende form er det væsentligt billige end i kapselform (ca. 200,-) ... Til gengældt har man den forfærdelige smag!

Tændte stearinlys, gav dyrene mad og sad og hyggede med dem dér i køkkenet. Følte en hel vinteragtig stemning. Troede sgu et øjeblik, jeg var dumpet ned midt i december!

Det er dog begrænset, hvor aktiv dagen blev. Havde aftalt at gå dejlig tur med vapperne og tage nogle fine naturbilleder, men i det sekund vi satte poterne udenfor gik det virkelig amok. Kørte i stedet på småindkøb og fik afleveret nogle ting til mine forældre, de skal låne til deres ferie i næste uge.

Således vendte vi lettere skuffede hjem. Med uforløst følelse. Trængt sådan til, der skulle ske noget, nu jeg har ligget syg så længe og bare gloet. Kunne dog godt mærke en snert af feber under overfladen, mens jeg daffede rundt i Brugsen. Tog hjem og tændte fyrfadslys og smækkede film på. Fulgte dog kun halvt med og sad i stedet og fandt hyggebilleder, der bragte varmen frem i kroppen.

Kærlighed
                                          

Bålbrænding
                                          
Læselyst
                                         

Afslapning
                                          
Bryllupsdag
                                          

Kammeratskab
                                          

Vasketøjsvelvære
                                          
Nattevandring

                                                       
Naturnydelse
                                                       
Terrassetøser
                                                     
Decemberdrømme
                                                      
                                          

                                         

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...