onsdag den 20. marts 2013

Dagens ...

hurtige.

Jeg lider lidt under vejret i disse dage. Og at min medicin var i restordre, så jeg manglede noget af det nogle dage. Har ekstra ondt og væske i flere led. Føler mig som en rød pølse, der er glemt i gryden og kan sprække hvert øjeblik det skal være. Jeg har ikke fingre eller tæer, men miniballoner overfyldt med vand. Da jeg stort set ikke fik sovet i nat, har jeg sovet det meste af dagen i dag, når min krop lod mig i fred. Det er sådan en dag, jeg tæller timer. Om præcis en time og treogtredive minutter, må jeg få Kodipar. Håber, det kan give mig lidt fred.

Og da der således ikke har været meget at le ad i dag, får jeg heller ikke lagt det indlæg, der var tiltænkt i dag, på. Det vil tage for lang tid, da det er lidt billedtungt. Til gengæld får I et ( i tråd med temaet) at grine ad - jeg er nok ikke den eneste, der kunne have været i bedre humør på den kolde, snefyldte dag.


Den er da for kær - helle for sådan en toiletbørste (ja, både den til højre og den til venstre, måtte gerne bo her c",)). 

Lidt hjalp det dog på humøret, at Postdanmark i nogle tilfælde virkelig lever efter devisen 'i sne og slud skal posten ud'. I formiddags kom posten med hele to pakker. Den giveaway, som jeg glæder mig for vildt til at præsentere jer for samt en giveaway, jeg selv har vundet på en blog. Der vil komme billeder i næste uge.

En time og seksogtyve minutter ... Håber ved gud, det tager bare toppen. For AUCH!


2 kommentarer:

 1. Åh hvor lyder det bare helt vildt ubehageligt :(
  Håber at Kodipar'ene hjalp og at du har fået bare lidt søvn i nat.
  Btw.. billedet er ret sjovt, hehe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, jeg synes også, det gjorde dagen lidt bedre. :) Jow, pillerne hjalp da lidt. Heldigvis er det blevet bedre og jeg har fået indhentet søvnen.

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...