lørdag den 9. marts 2013

My business is your ... problem.

[Advarsel: Dette indlæg er ikke egnet for sarte sjæle. Har du let til besvimelser og opkastningsfornemmelser, bør du tale med din læge eller psykolog, før du giver dig i kast med teksten. Tekstens forfatter kan på ingen måde holdes ansvarlig for eventuelle psykiske men denne læsning må medføre, ligesom der ikke vil ydes nogen form for erstatning for tabt arbejdsfortjeneste eller lyst til blogging. Trang til selvmord kan opstå umiddelbart efter læsning]

So, jeg har aldrig været typen, der har problemer med at snakke privat. Jeg er typen, der gerne baldrer op om mit privatliv i bussen til weirdoen, der sidder alene på bagsædet.

... Vent. Den tager vi lige igen: Jeg er weirdoen, der sidder alene på bagsædet, fordi jeg lider af privatlivsinkontinens.

Så jeg har ingen problemer med at fortælle (og har vist også gjort det før), at min sygdom har den 'dejlige' sideeffect at mit tarmsystem ikke fungerer normalt. Så hvis ikke jeg skal tage piller for at skide, skal jeg tage piller for at lade være. Normalt er det ikke the runs, der holder mig og andre med min sygdom vågen om natten, men derimod en forstoppelse så alvorlig, at lorten nærmest når spidsen af spiserøret, før klidkiks og Magnesia sætter sit angreb ind. (Og her vil jeg så lige sende en tak til opfinderen af sparetoilettet: Der er lækkert at have et toilet, der kun kan skylle en skovlfuld mundvand ud, når man har tarmsystem, der kræver kloakering af helt andet format. Det svarer til at opstille ét portable toilet på Roskilde).

I lang tid har jeg dog været inde i en periode, hvor jeg betalte i dyre domme håndkøbsmedicin for at sætte prop i (hvorfor laver de for øvrigt ikke længere de stoppende piller 'Propiden'? De var så sjove at bede om på apoteket! Jeg mener, dét er da humor: Prop-i-den!), så jeg kunne slippe en vind uden fare for læk.

Men de sidste par uger har jeg altså været tilbage til Magnesia og bøn til de højere magter om hjælp til at slå et slag.

Min bøn er blevet hørt! For da jeg kom ud på toilettet - i helt andet ærinde - så jeg en fyr som ham her på væggen:


Spørg lige, om jeg var glad for, det var på toilettet vi mødtes!

Og lige som ps - prøv at skide ved tanken om, han ånder dig i nakken! Jeg skal love for, man kan få sagt goddag og farvel i en vis fart.

Og som jeg troede, at nu måtte såvel dagens chok som udrensning være overstået, så jeg dette:


He invited his buddy!

... Helle for at flytte hjem til moar. Der er for mange vilde dyr her på landet!

[Info: Stærk overdrivelse og sarkasme kan forekomme i dette indlæg, men der skal drastige midler til at ruske liv i mine læsere - er I derude? Jeg begynder at føle mig alene på denne planet]

8 kommentarer:

 1. Hrmmm... jeg elsker edderkopper, men har desværre ikke set nogen herinde i byen endnu. Men til gengæld bliver jeg glad når jeg gør - for de er jo sikre forårstegn. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Yay, tegn på liv! :) Jeg sender dig gerne en koloni, hvis du står mangler? Og forårstegn? Ja, man kan håbe ... men nu har de lovet sne igen. Så jeg nænnede heller ikke at smide Gøg og Gokke her på porten, men gav dem et hjem i brusekabinen på gæstetoilettet. Edderkopper er fine nok - de kan jo ikke gøre for, de er født sådan lidt skræmmende. c",) Men at få sådan en motherfucker lige i sylten kan give enhver bommesislag. Det er lige før, jeg tror selv Rikke ville være imponeret. ;)

   Slet
 2. Hahaha, made my day! Super fedt indlæg, elsker virkelig din blog! & er helt klart fast læser nu! :-)

  Kig endelig forbi!
  http://giveyourdaycolors.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Yay, en masse dejlige kommentarer og flere læser. Tusinde tak for alle dine søde ord, Michelle. Jeg kigger jævnligt forbi hos dig. :)

   Slet
 3. Selvironi længe leve! Haha :D Virkelig sjovt at læse, føler med dig! - Du har fået dig en fast læser.
  Kig (igen) forbi min blog, og måske du ville blive fast læser af den :)

  regitzechristensen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, Regitze, du får mit hjerte til at smelte. Tusinde tak. Følger også dig. :)

   Slet
 4. Hahahhahahaaaaaa hvor er jeg glad for din kommentar hos mig, for ellers havde jeg ikke fundet vejen forbi din hule!

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, Anne, hvor dejligt, du kiggede ind. Og tak for en skøn kommentar. :)

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...