lørdag den 16. marts 2013

Dagens ...

old news.

I får lige et hurtigt pip fra mig her i dag. Jeg lovede jer jo et indlæg om nogle af mine genbrugsfund fra forleden, så nu tænkte jeg, I får en generelt update for nogle af de sidste ugers news og et hurtigt (og sløret) glimt af et par af tingene - har ikke fået taget billeder af det hele endnu.

Mht. kuren går det stadig fint. Har tabt to kilo (siden d. 1. marts), men det går langsomt nu, hvor jeg kun er på sund kost. Jeg regnede med at tage en uge mere på Nupo fra på mandag.

Min cystoskopi (kikkertundersøgelse af blæren) gik også fint. Der var godt nok milliard timers ventetid på hospitalet, der ville sende mig hjem igen, så jeg kunne få en ny tid. No thanks! Havde allerede bidt neglene helt ned til albuerne, men synes egentlig alligevel ventetiden gik forbløffende hurtigt. Min ustyrlige kittelskræk blev dog ikke bedre, da lægen dukkede op i blodstænket kittel (arg, get away from me!). Da han med et smæld trak plastikhandskerne på, var jeg klar til at lade mig skylle ud i toilettet, hvis dét var flugtvejen derfra. Men rustede mig med, at nu ville jeg efter halvandet år få svar. Og hvad sker? Blæren er så fin, som den kan være og jeg forbliver et medicinsk mysterium (this is getting old!). Ja, jeg får blærebetændelser, men hvorfor? No one knows. Så nu er det fast penicillin guderne må vide hvor længe. I næste uge skal jeg tilbage til egen læge og have svar på, om jeg skal videre til undersøgelse af nyrer, hvilket hospitalslægen foreslog. 

Efter cystoskopien kørte vi forbi den famøse genbrug, hvor jeg fandt nogle, synes jeg selv, virkelig røverkøb. Jeg har endnu kun fået taget billede af det outfit, jeg havde på i torsdags.


Jeg beklager virkelig, virkelig den slørede kvalitet! Jakken, bælte og skjorten er fra genbrug.
Closeup: Skjoten og bæltet fra genbrug. Uglehalskæden er et gammelt fund fra Asos, T-shirten fra H&M
Fin detalje med perlemorsknapperne
Ugletørklæde fra lokal Solo-butik (er det ikke fiiiint!). Til sættet brugte jeg et par sorte jeans med slitageeffekter og hvide støvler.
Yndlingsstøvletterne fra Marco Tozzi
 Dagen efter var det dyrlæge med hele banden - på nær Cleo. Folk glor godt nok lidt, når man kommer anstigende med en hel zoologisk have - og man får mange opfindsomme ord med på vejen. Selv bar jeg Samsara ind og satte mig, mens HG hentede resten. Sekretærdn kiggede mistroisk på mig: "Kommer du kun med én?" Jeg måtte så erkende at jeg (desværre) fulgtes med hylekoret udenfor, der bl.a. bestod af hundene og Myrledyret, der VIRKELIG kan skrige igennem!
          Vappere samt Myrledyr og Zap skulle kun vaccineres, men Samsara skulle med fordi hun igen er blevet syg. Men denne gang fik vi en forklaring: Åbenbart er det en bihuleinfektion, som hun har svært ved at slå ned. Så hver gang hun får bare en forkølelse, blusser det op. Vi fik at vide, det nok heller ikke er sidste gang, men det vil - forhåbentlig - gå længere og længere imellem, indtil det burde være helt væk. Så nu har hun fået en indsprøjtning med binyrebarkhormon og skal have penicillin en lille uges tid.

I forbindelse med hele dette menageri, må jeg lige rette en fejl (eller fordom om du vil), jeg ofte støder på: 'Det er ikke dyrt at have kæledyr'. WRONG! Det kommer selvfølgelig an på, hvor mange du har og hvor anal du er med at passe dem. Men efter min mening forpligter man sig, når man anskaffer dyr, til at få dem neutraliseret og mærket, samt passe deres vacciner. Vi købte oveni to sække kattefoder (20 kg), der nok holder til 5-6 måneder for 4 katte. Pris: Ca. 2700,- 
          Hos vores dyrlæge får vi rabat, når vi kommer med mere end et dyr og de skal vaccineres en gang årligt. Dertil kommer så de gange man skal af sted pga. sygdom. I år alene har vi været hos dyrlægen fire eller fem gange indtil videre. Vi har altid været bevidst om, det er dyrt (vi kommer begge fra dyrehjem), men har valgt at prioritere dyr fremfor f.eks. ferier. Jeg synes bare, at man skal tænke sig om, før man som f.eks. ung studerende anskaffer sig en hob af dyr, som man må skille sig af med pga. økonomien. 

Én ting fik vi dog gratis med fra dyrlægen: Fire fine madskåle - én til hver af kattene. Er de ikke for kære?


Da Cleos madskål allerede var taget i brug, er den ikke med på billedet.
 Husk at deltage i min giveaway og at følge mig på Facebook
 

8 kommentarer:

 1. Sikke fine madskåle :-) Og lækkert tøj, du har købt :-) Hjertelig tillykke med dit vægttab - du er altså for sej Line :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, sødeste Louise. :) Er ikke selv heeelt vild tilfreds med vægttabet, men jeg er jo også så utålmoooodig anlagt! c",) Fra i morgen er det Nupo-uge, så sker der forhåbentlig lidt igen. Måske jeg skulle overveje at bruge katteskålene, når jeg går tilbage til normal, sund kost - der er ikke plads til så store portioner. c",)

   Slet
 2. Da jeg ikke har fulgt din blog så længe, kunne jeg godt tænke mig at høre hvor mange dyr du egentlig har? :D
  Stort tillykke med vægttabet i øvrigt !! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Regitza
   Yay, spørgsmål! Vi har pt. seks dyr. Fire katte (en maine coon og tre 'almindelige') og to hunde (en cairn og en cavalier). Hvis du følger mig på Facebook er der et billede af dem alle samlet på en collage og med navn (den er også et eller andet sted herinde under 'dyreverdenen' - men der er jo ret mange indlæg om dyr, så det er ikke liiiige til at finde) - så kan man bedre følge med, når jeg henviser til f.eks. 'Samsara'. Herinde har de alle deres egen etiket, så man kan følge indlæg over de enkelte. En del spørger meget til vores maine coon f.eks. og kan så via hendes navn se billeder og læse mere. Vores hundes kenneler kan kigge herind og følge med under hundenes navne og vores tyske kat, Cleo (som også har sin egen fane), kan blive fulgt af sin tyske familie og venner. :) Og så for øvrigt tak fordi du følger mig. :)

   Slet
  2. Sorry, fik ikke læst igennem, før jeg plantede min fede finger på tasten. RegitzE! Hader selv, når folk kalder mig f.eks. LEne. ;/

   Slet
  3. Ahh, det må jeg lige kigge på - så er det lidt nemmere at følge med :D
   jeg har selv haft en maincoon - der er et billede af ham under mit instagram indlæg, så jeg ved jo de er helt fantastiske ! :D

   Slet
  4. Arh, er det den smukke hvide misser? :)

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...