søndag den 24. marts 2013

Et Myrledyr som fanbillede

Hvor perfekt er det ikke lige at kunne runde temaugen af med Myrledyret, der i dag er på, som dagens fanbillede. Det er første gang Myrle har vundet, men vores fjerde dyrebillede, der kommer på. Én gang har (nu afdøde) Vips vundet og to gange har Zappen. Men denne gang blev det altså Myrlen - og hun ser da også svært tilfreds ud, ik? Det blev påpeget inde på Best Friend at Myrle ikke har 'snap & easy'-halsbånd på - de halsbånd jeg netop nævnede i et tidligere indlæg. Det er fordi dette er hendes fine halsbånd, som hun har på ved særlige omstændigheder som f.eks. jul (jep, vores dyr har 'fine' og hverdags-halsbånd) - og hun ser da også ud som om, hun er lidt mere tilfreds med sig selv end normalt, ik?


Der er stadig fire indlæg, jeg havde planlagt til denne uge, som ikke nåede på, men dem må I have til gode. :) Om lidt trækker jeg vinderen af ugens giveaway - hendes navn bliver offentliggjort i morgen. Det bliver muligvis lidt op ad dagen, før der kommer indlæg på, da vi får rengøringshjælp og frisør til HG, så både hytten og han kan være fine til påske.


3 kommentarer:

 1. Hvor er hun bare skøn! & en virkelig flot kat! :o)

  Kig forbi Line, du er blevet min 'Ugens blog' :-)
  http://giveyourdaycolors.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Hvor er hun bare smuk(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hvor er den dog kær!!

  Derudover ville jeg blive rigtig glad hvis i gad deltage i min GIVEAWAY om et gavekort på 250,- til footway. Følg linket: http://blondis.dk/?p=214 .

  Knus ♥
  WWW.BLONDIS.DK

  SvarSlet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...