tirsdag den 12. marts 2013

Pretty shoes ... sooooo pretty shoes!

Fødder … de fører os gennem livet. Hele mit liv har jeg hadet fødder. De mindede mig om død, alderdom, forfald. Jeg kunne allerede se dødsetiketten om storetåen for mig, bare man sagde ’fod’. De seneste år er jeg, mærkeligt nok, begyndt at ændre mig. Pludselig ser jeg fødder som noget helt … poetisk. Når vi kigger ned, er de det første vi ser. De sætter aftryk, hvor vi går. Pludselig er fødder gået fra at være noget, jeg forbandt med nedgroede negle, ligtorne og knyster (skadet af mine forældres erhverv, much? c”,)) til noget jeg ser som smukt. Jeg bryder mig stadig ikke om det, når folk lufter deres størrelse 46 med fodsvamp og uklippede kløer, men heldigvis er har de fleste mennesker da en nogenlunde god hygiejne. ;) Der er så mange udtryk, der forbinder sig til fødderne. 'At gå gennem livet', 'at træde sine barnesko', 'at have to venstrefødder' og mange andre. Fødder er vigtige for os, så det gælder om at passe godt på dem!

Her til sommersæsonen vil jeg meget gerne have investeret i et par nye sko ... eller fem. Men jeg er rendt ind i et dilemma: Hvad skal jeg vælge? For jeg er stødt på denne side:


Og hvor heldig er man så ikke, når denne dukker op på ens Facebookside?

Men nu er der et nyt dilemma - hvad skal jeg vælge? Der er 30 sider med herligheder, der kalder på mig!

De uundværlige
De dyreprintede
De rå
De sommerlige
De feminine
De flade
De gammelkendte
De pelsede
De fantastiske
Og til de store begivenheder
Og så er der, ikke mindst, de udvalgte:


 I am not proud, men disse fik mig faktisk til at begære skilsmisse fra HG. For jeg er jo konfirmeret. Og gift. Men jeg ville gerne vandre op ad kirkegulvet i disse. Da jeg har på fornemmelsen, præsten næppe vil omstøde min konfirmation 18 år efter den har fundet sted, kunne jeg ikke se anden mulighed end at lade mig skille og gifte påny. HG kan dog have ret i, at det ville være billigere at købe skoene og gå til alters for at modtage Jesu blod og legeme. Men det er jo ikke det samme! Så nu hvor vi nærmer os tiden for konfirmation og bryllupper, kan jeg kun misunde dem, der sidder derude og kan vælge og vrage. (Vælg disse!).
Find dem her 

   
Jeg elsker dyreprint! Og disse her er lige så skæve som bøtten på mig, så vi skulle nok kunne enes. c",) 
Find dem her  


De, der har fulgt mig noget tid har sikkert lagt mærke til, jeg har en svaghed for stjerner. Men de færreste ved, at jeg også har en rå side. Disse med sikkerhedsnåle som snørebånd, har jeg ventet på i 15 år! Gennem mine teenageår rendte jeg rundt i mine mere og mere udtrådte Dr. Martens og forsøgte at lave dette stunt efter.
Find dem her - på tilbud!!

    
Det er ikke uden grund, HG kalder mig 'Skaden' - jeg elsker bling. Og disse er da så skønne, det er til at tude over.
Jeg har fundet dem her

   
Lace, hæle og smukt med smukt. Bliver det bedre? Kan bruges til alt fra hverdagsoutfittet til festlige lejligheder.
Besøg dem her

På mange måder har dette været et smertefuldt indlæg. For det at skulle udvælge 30 siders sko er næsten umuligt, når man bare elsker pretty shoes, sooo pretty shoes. Og så har jeg ikke taget herre- og børnesko med, da jeg regner med, at jeg dels primært har kvindelige læsere uden børn og at vores hushold nok ikke er synderligt anderledes end alle andre: Mama kommer først, så må manden slide sålerne ud af sit fodtøj før der bliver plads i budgettet til ham. c",)

Du kan let finde rundt på Footways side, der er meget overskuelig. Du starter med at vælge en af hovedkategorierne (dame-, herre- eller børnesko) og derefter skostørrelse. Således lukket ind i paradis, kan du vælge forskellige kategorier: Efter farver, pris (både fra lav til højt og omvendt), skotype, mærke, nyheder, mest købte m.v.

En ting, der giver mig en ekstra stjerne hos Footway er deres lilla design - min yndlingsfarve. :) Jeg ved bare, de har skabt den side til ære for mig. c",)  

Har du en favorit herover? Eller et par fra deres side, som jeg ikke har med? (Link gerne).

Og hvad ville du sige, hvis jeg i morgen skyder en giveaway på et gavekort til Footway i gang? Ja tak - ik? :)

[Dette indlæg er sponsoreret]
   

6 kommentarer:

 1. RE: Hej igen Line.
  Mange tak for du også lige kiggede forbi!
  Mange tak mht. til kommentaren om mine søskende. Det skal lige siges, min søster har også en tvilling, som du kan se længere nede på min blog he he. I tilfælde af du ikke lige havde fået det med.

  Ang. energidrikke. Godt forslag du kom med. Det vil jeg da helt sikkert kigge på, nu hvor jeg nærmest har prøvet alle drikke på markedet ;)

  Forresten fine collager du har fået lavet! En kvindes største dilemma er ofte hvilke sko der skal købes. Og især footway har så mange fine!

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Julia
   Ja, sko er et evigt dilemma. ;) Det lyder skønt, hvis du lavede et testindlæg. Tak fordi du kiggede herind - og for din dejlige blog, som er inspirerende læsning.

   Slet
 2. Læækre sko! Fik du købt et par eller hvad? Jeg er vild med dyreprint skoen, fedt med den skæve snørrebånd ! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, dem er jeg også ret vild med. Jeg mangler stadig at vælge mellem to forskellige par, men har egentlig inderst inde besluttet mig for et par leoparder, så de kommer nok snart herhjem at bo. :)

   Slet
 3. Suk suk suk. Hvor er der bare mange lækre sko! Jeg vil sige at hvis du skal finde
  5 nye par sko til sommerbrug, så går du i hvert fald ikke galt i byen med
  et par sneakers, et par sandaler, et par ballerina, et par korte støvler
  og et par fine stiletter. Så det bare lige hvilke! :D Hehe.. God jagt! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Iiih, du må ikke lokke. ;) Jeg er også ret sikker på, jeg skal have mig et par ballerinaer (vi får forhåbentlig sommer før eller siden!). Korte støvler kan også vise sig at blive en god investering - hvis det fortsætter som nu, ligger der jo også sne i sommermånederne. c",) Og er vi uheldige, kan gummistøvler også vise sig at være en idé, hvis nu vi skulle få en regnfuld sommer.

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...