fredag den 8. marts 2013

Yay - nu også på video-video-VIDEO!


Okay, prø' li' å hør her! Det her er for vildt ... sidder og sorterer i gamle billeder og falder pludselig over nogle gamle videoklip. Dette er fra d. 3. september 2008, altså dagen før skønmøen her bliver 27). På klippet er der Phoeba og Sipzappen, som også stadig er i dag, samt Shiloh og Vips, der ikke længere er. Den er optaget i vores gamle lejebolig i Allinge og man kan skimte havet i baggrunden. Jeg ville gerne have vist jer den fulde længe, hvor man også ser vores have (der til en afveksling er ny-de-lig med nymalet hegn, perfekt klippet plæne, der kunne være ordnet med neglesaks, vores pink havelåge og pumpe, samt nyplantet bed, glimt af kirkegården bagved og kyllerne (læs: kattene), da de virkelig går ind i legen, men videoen er meget lang (læs: kedelig) og det er rent forsøg, jeg valgte at lægge den ind. Jeg satte en ny tid for slutningen og tænkte, at hvis det fungede med lyd og det hele vidste jeg, jeg bare kan optage videoer her fra kameraet. Havde sgu ikke drømt om, lortet virkede!

Så, ja ... en ikke videre interessant video, men I får da set en yngre udgave af mig og vores tidligere bolig samt de dejlige dyr. Vildt at tænke på, det var før Frik var født (hun ser verden præcis ni dage senere). Og Myrle. Og Samsara. Og Cleo boede stadig i Tyskland. Faktisk er havet, som I kan skimte i baggrunden, den havn, hvor Cleos forældre og P. lagde til, den sommer, hun stak af.

Så, ja ... en lille dagens overraskelse. Enjoy. :)


3 kommentarer:

 1. Hvor var det sjovt at se endnu en video med dig. ( Så også den med Cleo, som havde været i fjernsynet.)
  Du er jo lige så smuk på video som på billedere(:

  Og hvor var det sjovt at se dyrene på video. Og hvor er de også bare smukke og sjove at se på(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Årh, hvor er du sød! :) Blev også så glad, da jeg genfandt denne med både Vips og Shiloh. Fandt også en stak med mine forældres Puls, der nu også er væk, og (HGs) morfar. Video er en genial opfindelse. :) Tak fordi du kiggede med.

  SvarSlet
 3. Ja, det er det virkelig.
  Jeg er så glad for, jeg optog videoer med killingerne, da Nala fødte, bla. fordi så kan jeg se Freja(:

  SvarSlet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...