torsdag den 14. marts 2013

De nyeste gevinster

Jeg har været ret heldig på et det sidste. Faktisk har jeg vundet to giveaways mere, som jeg ikke har fået vist frem.


Først vandt jeg denne giveaway hos Casa Katrine (hvor billederne er lånt fra). Her kunne jeg vælge tre af de syv ting og valgte Bambi (så fiiin - og perfekt til en dyreelsker som mig), retrodugen (som er perfekt til vores teaktræsspisebord i stuen, som er en arv fra min oldemor) og Bjørn Wiinblad-fadet. I mit barndomshjem har Bjørn Wiinblads månedsplatter hængt på stuenvæggen ved kakkelovnen siden mine forældre flyttede ind. Når jeg var syg og lå på sofaen, kiggede jeg altid på platterne, der minder mig om noget fra Tusinde og en nats eventyr. Da jeg var otte år fik jeg Mononukleose (også kaldet Epstein Barr Virus eller Kyssesyge). Der kom komplikationer til sygdommen og jeg var sengeliggende i måneder. I de måneder stiftede jeg bekendtskab med hver enkel detalje på de tolv platter, så dette design betyder noget helt særligt for mig. Og heldigvis er HG lige så fascineret af denne stil, som jeg er.

Jeg er vild med denne gevinst, fordi jeg råelsker genbrug, gamle ting, unikke ting. Jeg kan godt lide at møbler og indbo i mit hjem ikke kommer fra Ikea, Jysk sengetøj eller Idémøbler, selvom der selvfølgelig også er enkelte elementer af finde her (bl.a. badeværelsesreol og møbler). Da vi flyttede hjemmefra, købte mine forældre os en dobbeltseng og et reolsystem. Reolen, med indbygget barskab, er meget konfirmationsagtigt med stål og sort laminat, men jeg var jo også kun 16 år dengang og min stil var en hel anden. Selv købte vi et sofabord af glas og med stålben samt to lilla sofaer med tonsvis af puder. Sofabordet og reolen er i dag gået i arv til min yngste bror, der lige et flyttet hjemmefra. Og min stil har ændret sig SÅ meget. Ikke mere glas, stål og laminat her. En stor del af vores møbler er arv fra min oldemor og HGs bedsteforældre. Vores højtelskede sofabord er købt brugt og er faktisk et spisebord, der er savet ned. Der stod også en del møbler, da vi flyttede ind her (dødsbo) og som vi har beholdt og f.eks. malet.

Den anden giveaway jeg for nylig vandt er hos Lullumut, hvor jeg vandt et gavekort til Footway, nøjagtigt som det der pt. bortloddes her på bloggen. :) Det skal bruges på disse skønheder fra Friis&Company:


Og så har jeg faktisk 'vundet' en ting mere: To af vores dyr er nemlig blevet valgt til Dagens Fanbillede hos Best Friend på Facebook. Hvornår de kommer på ved jeg ikke endnu, men de skal nok komme herind, når det sker. Når begge billeder har været på, vil det være femte gang, de er med derinde. For en gangs skyld er det dog ikke Sipzap, der er blevet udvalgt, men hvem af dem det er, må I vente med at se. :)


4 kommentarer:

 1. Fuck hvor fedt! :o)

  http://giveyourdaycolors.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, jeg føler mig også mere heldig end retfærdigt er. ;)

   Slet
 2. Hvor fedt :D Tillykke med det - altid dejligt at vinde lidt <3

  / www.fashionBySterup.dk

  SvarSlet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...