mandag den 18. marts 2013

Hvilke dyr har du derhjemme?

Jeg lovede jer jo en temauge, og denne uge er temaet: Dyr! ... Men bare rolig, jeg har ikke tænkt mig at spamme jer med mine egne øgler (ikke kun i hvert fald. c",)). I dag er det dyr og indretning og små fine væsner, der gerne må flytte herhjem.


By Nord har de fineste og fedeste designs. Selv har jeg længe gerne villet eje disse fine sengesæt, hvor pudebetrækket fortæller lidt om dyret på betrækket. De kan findes flere steder på nettet (googl By Nord), men også findes på deres egen side. Priserne ligger på omkring 650 kr og opefter. Altså lidt mere end jeg liiiige umiddelbart har råd til - især ikke, når jeg ret beset ikke mangler sengetøj.


Puder, også fra By Nord. Fås bl.a. hos KAiKU - desværre i nogenlunde samme prisklasse som sengetøjet. Åh, hvor ville jer gerne eje uglepuden! Fås også med mange andre dyre- og naturprint.

 
Til sidst er der disse underskønne kopper fra Kinto, som også kan bruges som lysestager. Så vil lyset skinne gennem dyremotivet. SÅ fine! Fås bl.a. her fra 165 kr. og opefter.

Husk forresten at deltage i min giveaway og at følge mig på Facebook

Da GFC snart lukke og slukker, må I også meget gerne følge mig via Bloglovin - tusinde tak til alle jer, der allerede følger mig. :)


13 kommentarer:

 1. Jeg synes, deres design med pudder, dynebetræk, osv er så flot.

  Men det er også for dyrt, synes jeg, men jeg har 2 viskestykker med dyreprint, fra et "billig" mærke. Men dem er jeg rigtig glad for, fordi de minder om de andre, og så kostede de kun 25 kr pr stk. i netto(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg så dem godt - de havde også sengetøj, men det var revet væk, da jeg nåede den lokale Netto, også selvom vi kom få timer efter de åbnede. Men vi har et sæt svanesengetøj i lilla og hvide nuancer, der er købt i Kvickly. Det er ret lækkert og meget smukt - og en hel del billigere. :)

   Slet
  2. Fedt at ugens tema er dyr! Elsker virkelig dyr så meget! Vil glæde mig til at følge med! : )
   Kommer der billeder/indlæg om dine egne dyr? - Ville være super fedt!

   Knus
   http://giveyourdaycolors.blogspot.dk/

   Slet
  3. Det er bare SÅ dejligt, hvor trofast du følger med og kommenterer, Michelle. Det gør mig virkelig glad. :) Jep, der er også planlagt indlæg om egne dyr i løbet af ugen. :)

   Slet
  4. Det manglede da bare! & kan kun sige i lige måde ;-)
   Yay! Lyder skønt, vil jeg glæde mig til! :')

   Slet
 2. Jeg har en lille puddel fra Royal Whites, ellers er jeg ikke så meget til dyr (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Shit, nåede sgu lige at tænke, det var en kennel - den roterer ikke så hurtigt her til aften. ;) Har selv en svaghed for puddeldesigns, da mine forældre har haft pudler siden min barndom. :)

   Slet
 3. Skønt tema, som jeg glæder mig til at følge med i :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Louise, jeg håber, du kommer til at synes om dem. :)

   Slet
 4. jeg har noget stof med dyreprint liggende som er klar til at blive tryllet om til en stor pyntepude :-)

  man kunne få noget pudebetræk i rema med closeup af et egern, er også ret sødt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ville ønske, jeg var kreativ og kunne sy (andet end mine fingre sammen) på maskine. Eller, alternativt, vi havde en Rema herovre. c",) Egern er så cute. Desværre synes HG ikke om idéen at skulle have et - udover dem i haven. Det er måske også klogt nok med fire katte og to 'dræberpudler' på matriklen. :)

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...