onsdag den 6. marts 2013

Nupo-challenge dag #4 (med smagstest!)

Ja, beklager, jeg ikke fik tjekket ind i går, men jeg håber, der kommer mere om det senere. Nu mangler jeg jo to dage og vil foreløbig tage mandag og så håbe, jeg når at smække tirsdag på senere.

Dag 4 forløb meget let. Fik kun nuppet en shake og en bar (ingen hovedpine eller følelser af mathed) - fik således testet de til formålet indkøbte. Jeg delte barene op i bidder, så jeg fik det, der svarede til én, men fik prøvesmagt alle.

Jeg har valgt at sætte hver op med de vigtigste informationer; via link (som åbner i ny fane) kommer du direkte til det nævnte produkt og kan læse mere om det - bl.a. den fulde næringsdeklaration. Jeg har givet produkterne stjerner (mellem 1-5, hvor 1 er dårligst), hvad smag og konsistens angår.

* - Uspiselig/umulig at bryde igennem med selv professionelt værktøj
** - Kan med vold tvinges ned/kræver ulvebid
*** - Intetsigende/hård i konsistensen
**** - Fin/dejligt bid, ikke hård
***** - Virkelig god/perfekt konsistens


Vi starter med Nupo:


Jeg er ret vild med denne nye Nupobar - især da jeg i forvejen er ret vild med kombinationen mint/chokolade. Her er de rigtig fint flettet ind i hinanden uden at minten bliver for dominerende og tandpasta-agtig. Konsistensen er dejlig blød og jeg ville ikke have noget problem med at spise mig gennem sådan en bar. Stort set ingen kemisk bismag. En høj bar, der af udseende minder om en mørk Yankeebar.
Find den her

(Overall følelse):


Næste produkt er også Nupo:


Denne variation med jordbær/solbær er overtrukket med 'hvid chokolade'. 'Chokoladen' smager, ligesom på deres myslibar, ikke rigtig af noget. Baren her har også en lidt mysliagtig konsistens og meget mere bid end den forrige. Dog måske lidt for meget. Synes, den var meget hård at bide igennem, men om det bare er pga. min TMJ, skal jeg ikke kunne sige. Der skal bruges lidt samme styrke som ved rå gulerødder. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret vild med Nupos myslibarer og at denne mindede meget om - dog uden lige så kraftig kemisk bismag - gjorde mig meget begejstret. Solbærsmagen synes jeg stort set ikke var til stede, men jordbærsmagen var. Jeg spiste den samtidig med jeg drak min daglige skummetmælk og det var en rigtig god kombination. Selvom den i smag har fået 5 stjerner ligesom sin forgænger, foretrækker jeg nok denne. De er begge til UG, men med sin friske jordbærsmag vinder denne - trods den hårde konsistens. En høj bar, der som den forrige kunne minde om en (hvid) Yankeebar.
Find den her

(Overall følelse):Næste produkt er Nutrilett, som jeg aldrig før har kastet mig ud i:


If it ain't broke ... og sådan. Det er faktisk grunden til, jeg aldrig har haft kastet mig ud i produkter som Nutrilett og Allévo, som ellers er ved godt og grundigt få mast rumpen ind på markedet; men Nupo har bare altid fungeret for mig, jeg ved, hvad deres produkter står for, det var derfor også med den største skepsis, jeg kastede mig ud i dette forsøg. Nutriletts design virker mere ... 'billigt' på mig end Nupo og det, selvom prisforskellen kun er 1 kr. Nutriletts bar har også en anelse højere kalorieindhold. Smagen er fin, min lidt om en kedelig udgave af en Yankeebar. Hvis man gumler for længe, får den en kemisk bismag, men den er ret neutral, hvis ikke man gumler løs for længe. Der er god bid i. Man skal ikke tvinge kæberne igennem med vold og magt, men den er heller ikke så blød, at man føler, tænderne mangler udfordringer. En bar, der er meget flad i forhold til Nupos. Da jeg er så træt af Nupos caramelbar (overdosis under sidste kur), ville jeg nok foretrække denne. Men stod valget mellem denne og de to ovennævnte, ville jeg klart vælge Nupo. Jeg ville dog meget gerne smage Nutriletts pastaprodukt - det er lidt mere tiltalende, for mig, end Nupos supper, jeg stadig ikke har smagt.
Find den her

(Overall følelse):Sidste produkt er Allévo:


Her er ikke alverden at råbe hurra for. Jeg har ikke engang rigtig noget at sige ... Den er intetsigende! Der er stort set ingen smag - udover en bismag af kemi, der er mere udtalt end ved de andre produkter. Konsistensen er okay, lidt hårdere end Nutriletts, blødere end Nupos jordbærbar. Prisen er en anelse lavere end de andre to producenters, men indeholder til gengæld 3 g. mindre og indeholder en del mere kalorier. Fedtindholdet er dog det samme. Et produkt jeg nok ikke ville vælge, med mindre det var eneste valgmulighed. Dog bestemt ikke uspiselig. En meget flad bar med det design, der på mig virker 'billigst'.
Find den her

(Overall følelse):Konklusion:

Alt i alt ville jeg nok vælge Nupos jordbær/solbærbar, hvis jeg skulle vælge mellem et af disse produkter - det på trods af konsistensen. Jeg ville gerne have givet en smagsstjerne mere, men synes ikke, den anden Nupobar fortjener mindre end maksimum. Det er og bliver en smagssans om man er til frugt eller chokolade/mint. Opført efter min præferance, ville vinderrækkefølgen være:

1) Nupo jordbær/solbær
2) Nupo mint
3) Nutrilett caramel/toffee
4) Allévo milk chocolate

Dette er når jeg tager højde for både smag, pris og kalorieindhold. Bemærk dog, at det er fire produkter med hver sin smagsvariant. Når jeg valgte disse, var det fordi, det var to Nupoprodukter, jeg ikke havde smagt, samt hvad jeg kunne få i den lokale biks af de øvrige mærker.

For god orden skyld vil jeg lige tilføje, at dette indlæg ikke er sponsoreret (sponsorerede indlæg er markeret med denne oplysning), men blot min personlige mening.


4 kommentarer:

 1. Tak for at lave denne test, for så slipper jeg for at spilde penge :-) Nupo er nemlig også det eneste mærke, jeg har prøvet, og jeg er glad og tilfreds med Nupo. Den nye chokoladebar med mint er klart min favorit, for den kan virkelig erstatte rigtig chokolade for mig - chokolade er min største last. Nyder dine Nupo indlæg meget, så jeg ser frem til flere af dem :-)

  SvarSlet
 2. Tak for testen! Har længe tænkt over hvor vidt det nupo stads overhovedet var spiseligt ^_^"
  Og jeg elsker dine katte billeder! Haha!

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
 3. Super sammenligning, elsker kattebillederne :-)

  Se evt. www.LiviShape.dk
  Stort udvalg af slankeprodukter, måltidsbarer og andre måltidserstatninger, diet shakes, protein snacks osv.

  SvarSlet
 4. Super sammenligning, elsker kattebillederne :-)

  Se evt. www.LiviShape.dk
  Stort udvalg af slankeprodukter, måltidsbarer og andre måltidserstatninger, diet shakes, protein snacks osv.

  SvarSlet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...