torsdag den 14. februar 2013

♥ 15 år sammen ♥


I dag (ja, nu er det efter midnat, så ret beset i går) har HG og jeg været sammen i 15 år. 15 år!!! Hvor vildt er det ikke?! Og ikke bare det faktum, at vi har været sammen så længe (og er SÅ gamle!), men også dét, at vi huskede det! Da dagen har været travl - og at det hele alligevel kom lidt bag på mig - har jeg ikke rigtig fået planlagt et specielt indlæg efter det. Jeg ville gerne have lave en collage, så der var et billede for hvert år, men det var tiden ikke til, så I stedet må I nøjes med, hvad jeg lige kunne finde. Bl.a. et bryllupsbillede, hvor HG næsten mangler og jeg ligner én, der skal henrettes, samt et fra vores gallafest i gymnasiet, som ikke ligefrem viser min mest charmerende side. My God ... 15 år!


Mange tror ikke på kærlighed ved første blik. Det tror jeg heller ikke, det var for HG. Men det var det for mig. Jeg mødte ham, da jeg gik i 1. g. og han i 2. g. En fælles veninde præsenterede os for hinanden, og da jeg kiggede ham i øjnene og han smilede, tænkte jeg: 'Ham bliver jeg gift med!'. Han har senere sagt om mig: "du var jo ikke lige én man vendte sig om efter på gaden". Men jeg fik da fortryllet ham alligevel. Det har ikke været lette år. Sammen har vi (og vores familier) været gennem min sygdom; hans sygdom; alkoholisme, pillemisbrug og ludomani i familien; anoreksi, bulimi, fejloperation, tab (en rent 'Beverly Hills' sæson!). Men vi har også oplevet en masse fantastisk sammen - som udsletter alt det onde. Jeg tror egentlig ikke på sjælefrænder. Jeg siger som Monica i 'Friends': 'Vi er to mennesker, der arbejder hårdt med vores forhold og får det til at fungere'. Jeg tror styrken består i ikke at vende sig mod hinanden i hårde tider, men skabe fælles front og komme gennem det. Heldigvis har vi et vippe-agtigt forhold. Når den ene er nede, er den anden oppe og på den måde kan vi hjælpe hinanden. Hvis jeg skal sige det med ord, bliver det desværre ikke med mine egne. Det er tit lettere at  bruge andres i den slags situationer:

"... And tell me that we belong together
And dress it up with trappings of love
I'll be captivated, I'll hang from your lips
Instead of the gallows of heartache that hang from above

And I'll be your cryin' shoulder
I'll be loves suicide
And I'll be better when I'm older
I'll be the greatest fan of your life ..."

(Edward McCain: "I'll be").

Se også evt. min video med vores sang og blandede billeder.


Glædelig årsdag, skat. Here's to the next 15 years.

6 kommentarer:

 1. STORT tillykke.
  Hvor er det flot, I har været sammen så længe(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Tak. :) Jeg tror, vi er groet sammen. c",) Det eneste negative ved dagen, var erkendelsen af, hvor gaaaaamle vi er blevet! Sad og ledte efter gamle billeder fra starten af vores forhold (og fandt forbavsende få - det var før digitalkameraet blev rigtig populært) og blev chokeret over, hvor unge vi var. Selv vores bryllup! HG lignede en nyslået konfirmand og jeg lignede en barnebrud. Det bliver vildt at se tilbage på, når vi sidder på plejehjemmet med forlorne tænder, hentehår og hudfolder i lag. c",)

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare sødt!! Er hel vild med din collage. Har du lyst til at følges? :)
  http://afashiondairybyamalie.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Tak, og gerne - følger dig allerede. :)

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med jeres 15 års dag, det jo helt vildt :-)

  SvarSlet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...